|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Суб 20 вер, 2014 22:48
Биг возродился. Наконец то.
-
DENVER_S
-
-
- Подякував: 710 раз.
- Подякували: 548 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 20 вер, 2014 22:56
PrivatBank cуть вопроса с универсальной были открыты 2 вклада в разных валютах вклады открывались в приват24 в отделении открыли карты для выплат в евро и долларах в конце месяца окончания депозита выплаты - на карту для выплат вопрос - тело падает на карту для выплат , какими лимитами и с какими комиссиями я получу валюту.спасибо.
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Нед 21 вер, 2014 00:06
sorokastas написав:IMPRINTER Ясно. Щиро дякую.
І що, тепер просто здатись? Думаю, що: а) ваш батько не перший, і не останній; б) що люди на тому кінці не дзвонили по випадкових номерах, сподіваючись на вдачу. І вони, принаймні, знали, що ваш батько клієнт ПБ і що він, скажімо так, не дуже обізнаний з прогресивними технологіями ПБ. До того ж, вони якось змогли його переконати, що вони представники банку, тобто мали про нього не нульову інформацію, а значить - це не випадкові люди. Усе одно пишіть заяву до банку і до міліції - нехай розбираються. Ну і звичайно ж, потрібно встановити, що і як відбулось. Раз на рік і держак стріляє, а 20к - це не пачка сірників, щоб їх просто так комусь дарувати.
-
klug
-
-
- Подякував: 373 раз.
- Подякували: 1248 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Нед 21 вер, 2014 01:05
Vorlon написав:Коллеге насильно (как обычно, в стиле Приватбанка) на основании родительского собрания (и несогласия части родителей) втюхали карту Юниора для ребёнка, а заодно Карту для выплат и Универсальную. Даже кредитные лимиты настойчиво предлагали 100 грн. для Юниора и 4900 для Универсальной (отказалась). Очень сильно сомневаюсь, что все родители (особенно женщины) способны вовремя следить за льготными периодами всех имеющихся карт и прочими нюансами, а значит это бездонное дно для обогащения банка (просрочка, пени, штрафы)... Вот так сейчас прямо со школы подсаживают на приватовскую иглу 
Зачем же по себе судить о людях? С такой кашей в голове, процесс лишения неполноценности не даст никакого результата и ведь не стесняется откровенные глупости писать...
-
Stringer
-
-
- Подякував: 346 раз.
- Подякували: 1629 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 21 вер, 2014 01:51
Мене раптово зацікавила скорингова система ПБ: людям, які жодним чином не виявили зацікавленість у послугах банку, зі слів Vorlon, насильно впарюють кредитки з лімітом у 4,9к, вище пан писав, що на ґолді у дружини ліміт 300 грн., мене теж образили - приніс усі документи, які вказані на сайті, як такі, що сприяють підвищенню ліміту: взяли лише довідку про доходи з роботи - решту навіть не захотіли дивитись. Результат - 0 грн. У чому прикол?
-
klug
-
-
- Подякував: 373 раз.
- Подякували: 1248 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Нед 21 вер, 2014 02:38
klug написав:Мене раптово зацікавила скорингова система ПБ: людям, які жодним чином не виявили зацікавленість у послугах банку, зі слів Vorlon, насильно впарюють кредитки з лімітом у 4,9к, вище пан писав, що на ґолді у дружини ліміт 300 грн., мене теж образили - приніс усі документи, які вказані на сайті, як такі, що сприяють підвищенню ліміту: взяли лише довідку про доходи з роботи - решту навіть не захотіли дивитись. Результат - 0 грн. У чому прикол?
да да выдают потребкредиты преимущественно тем, кому они не нужны. я себе специально поставил 0 грн чтоб в случае чего или взлома хоть в минуса не улететь. тем более в приват24 сделано специально чтоб даже нехотя брать кредит его таки взяли, ведь увеличенным шрифтом и повсюу возле счета пишет "доступную сумму", а не остаток как это должно быть.
-
cellar
-
-
- Подякував: 455 раз.
- Подякували: 451 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 вер, 2014 07:03
sens написав:PrivatBank cуть вопроса с универсальной были открыты 2 вклада в разных валютах вклады открывались в приват24 в отделении открыли карты для выплат в евро и долларах в конце месяца окончания депозита выплаты - на карту для выплат вопрос - тело падает на карту для выплат , какими лимитами и с какими комиссиями я получу валюту.спасибо.
вопрос(повторно) адресован исключительно представителю Приватбанка
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Нед 21 вер, 2014 08:26
На остаток Копилки Вы получаете 20% годовых! уже 20% 
-
VetalUA
-
-
- Подякував: 74 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 вер, 2014 08:34
IMPRINTER написав:0720 бегемот ее выдает с использованием карты как и раньше ...
Нет, без использования, по расходному кассовому документу, POS-терминал в этом не участвует. Карта нужна лишь для идентификации на кассе (вместо паспорта).
-
0720
-
5
-
- Подякував: 133 раз.
- Подякували: 1872 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 вер, 2014 10:16
Возникла следующая ситуация коллега по работе пытался пополнить грн.Приват вклад в кассе отказали касса данный вклад не видит?Все же можно ли как то пополнить грн. Приват вклад и Приват стандарт через кассу( может менеджер должен выписать платежку)? Можно ли данные вклады пополнять через терминал? При пополнении безналом с другого банка сколько Приват берет комиссию за приход денежных средств?
-
olgerd
-
-
- Подякував: 1503 раз.
- Подякували: 986 раз.
-
-
Профіль
-
-
|