Байки про банки і не тільки....2008-2017

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 17101711171217131714 ... 5791>
Повідомлення Додано: П'ят 26 вер, 2014 21:51

Ukrainian написав:
  Binimovich написав:
  Ukrainian написав:А ви мені скажіть який нормальний банк (без привязки до бездонних державних резервів чи закордоних мамок) буде себе нормально почувати коли вкладники як скаженні бігають і знімають достроково все що можна зняти, і при цьому кредитчики банку не можуть (часто не хочуть) виконувати свої зобовязання перед банкам ?
В паніці на фінсових ринках, МБ та БС прослідковується ... русскій след ... чи Ви до сих пір вірите що Гради та важку алтилерію з танками можна купити в Ашані ))) , а набої до АК продають поштучно в кожному ларку як цигарки )))
---
А від покупки банка Лагуна НБУ відговорив, але то таке.

Вы называли цифру оттока вкладчиков у Дельты в 1,2 млрд грн за первое полугодие. У ВТБ банка отток составил 2,1 ярда грн у физлиц (30% от всей суммы), а у юрлиц - 800 млн грн. (19% от всей суммы) и ничего страшного, работают. :roll:

Виділений текс спеціально для Вас.

Розкажіть, будь ласка, докладніше за "Русский след".
Якщо рос. банки виконують в повному обсязі свої забов"язання по вимогам своїх клієнтів, то можна вважати їх дії спрямованими на падіння БС? :mrgreen:
До речі, зростання забов"язань ВТБ Україна перед іншими банками, та ще й у валюті, згідно з звітністю, склало 6 ярдів грн у екв. Хто б це міг бути такий добренький? :wink:
Binimovich

Подякував: 830 раз.
Подякували: 659 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 26 вер, 2014 21:54

Binimovich

Jedem das Seine

Це те ж саме, що й Some likes it hot
Scholar

Подякував: 156 раз.
Подякували: 125 раз.

Профіль

reef написав:
  Binimovich написав:
Вы называли цифру оттока вкладчиков у Дельты в 1,2 млрд грн за первое полугодие. У ВТБ банка отток составил 2,1 ярда грн у физлиц (30% от всей суммы), а у юрлиц - 800 млн грн. (19% от всей суммы) и ничего страшного, работают. :roll:

Так там же чётко сказано:
  Ukrainian написав:А ви мені скажіть який нормальний банк (без привязки до бездонних державних резервів чи закордоних мамок) буде себе нормально почувати коли вкладники як скаженні бігають і знімають достроково все що можна зняти, і при цьому кредитчики банку не можуть (часто не хочуть) виконувати свої зобовязання перед банкам ?

Вы посты zzzzz читали? Скоро рос. банкам пушный зверек настанет. :mrgreen:
Binimovich

Подякував: 830 раз.
Подякували: 659 раз.

Профіль

Scholar написав:А що з того, що Каргіл в акціонерах? Від цього платежі прискорюються? Чи клієнта має гордість розпирати від факту присутності в капіталі "американського акціонера"? Я віддаю перевагу банкам, з якими у мене розпирає гаманець від грошей, а не гордість за якихось там акціонерів

Якщо Ви віддаєте перевагу "банкам, з якими у мене розпирає гаманець від грошей", то чого Ви поперлись в Дельту, чи може Вас туди хтось арканом затягнув? Що за істерика?
Як кажуть: "Несите крест свой достойно."
reef

Подякував: 194 раз.
Подякували: 198 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 26 вер, 2014 21:56

Re: Байки про банки і не тільки....

Ukrainian написав:заберу через рік, не через рік то через 5.

какой оптимист :)
Sean

Подякував: 334 раз.
Подякували: 251 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 26 вер, 2014 21:57

Binimovich написав:Вы посты zzzzz читали? Скоро рос. банкам пушный зверек настанет. :mrgreen:

Я читал посты, там такого нет.
reef

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 26 вер, 2014 22:00

V2 написав:Щось з Ukrainian сталося - останнім часом йдуть адекватні пости, а не провокації чи підігрування параші в стилі "все пропало". Так тримати ;)

"Царя подменили..."
reef

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 26 вер, 2014 22:01

reef написав:
  Scholar написав:А що з того, що Каргіл в акціонерах? Від цього платежі прискорюються? Чи клієнта має гордість розпирати від факту присутності в капіталі "американського акціонера"? Я віддаю перевагу банкам, з якими у мене розпирає гаманець від грошей, а не гордість за якихось там акціонерів

Якщо Ви віддаєте перевагу "банкам, з якими у мене розпирає гаманець від грошей", то чого Ви поперлись в Дельту, чи може Вас туди хтось арканом затягнув? Що за істерика?
Як кажуть: "Несите крест свой достойно."

А хто сказав, що з Дельтою гаманець не розпирало? Поки банк нормально виконував свої зобов'язання - я був з банком
Scholar

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 26 вер, 2014 22:01

Sean написав:
  Ukrainian написав:заберу через рік, не через рік то через 5.

какой оптимист :)

Він на Фонд розраховує
Scholar

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 26 вер, 2014 22:03

26.09.2014
В Украине стресс-тесты на устойчивость прошли только 5 крупнейших банков
Проведенный в рамках сотрудничества с МВФ стресс-тест 15 крупнейших украинских банков показал, что абсолютно надежными из них можно считать только 5 банков, которые смогут выдержать ухудшение экономических условий и не нарушить нормативные требования Нацбанка. Как сообщили в НБУ, наиболее стрессоустойчивыми признали ПриватБанк и Райффайзен Банк Аваль. Также в пятерку «крепких» банков вошли украинские дочки «Альфа-Банка», Сбербанка и ПУМБ. Другим банкам из группы крупнейших, в том числе и государстенным (Ощадбанк, Укрэксимбанк, Дельта Банк, Проминвестбанк, Укрсоцбанк, Надра Банк, ВТБ, «Финансы и Кредит», УкрСиббанк, Укргазбанк) чтобы выжить в нынешних условиях, понадобится значительная докапитализация — то есть привлечение дополнительных средств от учредителей. Как отмечают в Нацбанке, потребность в докапитализации этих банков может достигать 30% от размера собственного капитала по состоянию на 1 сентября, и сегодня разрабатывается специальный график привлечения дополнительного капитала. При этом банкам, которые не выполнят требования НБУ по докапитализации, могут угрожать санкции регулятора вплоть до введения временной администрации.
:arrow: http://news.mail.ru/inworld/ukraina/eco ... frommail=1
ТИХИЙ

Подякував: 138 раз.
Подякували: 387 раз.

Профіль

#<1 ... 17101711171217131714 ... 5791>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість