Квесторе_поверніться написав:Oxtata, зменшили ліміти..тихенько так ..на банкомат в 2 рази (до 500) і 2 вдалих транзакцій. Видно Бахматюку... для його бізнесу... грошей не вистачає.
спасибо!! а что значит две удачные транзакции? можно 2 раза в день снимать?:)
Квесторе_поверніться написав:Oxtata, зменшили ліміти..тихенько так ..на банкомат в 2 рази (до 500) і 2 вдалих транзакцій. Видно Бахматюку... для його бізнесу... грошей не вистачає.
Угу. Якщо один банкомат Вам видав 200 грн а другий 100, то вже ліміт в 190 до 490 ніяк добрати не вдасться. Тільки 2 вдалих зняття. Знущаються над людьми.
Угу. Якщо один банкомат Вам видав 200 грн а другий 100, то вже ліміт в 190 до 490 ніяк добрати не вдасться. Тільки 2 вдалих зняття. Знущаються над людьми.
спасибо за разъяснение. блин, мне еще 15000 снимать для матери:((( из села... а еще у нее там же вклад на 30000 и на 80000.. как доказать что надо снимать?? перекладывает на 2 мес каждый срок...проценты выплачивают.. грит, что если банк лопнет Фонд выплатит эти суммы сполна, а так я на снятии много потеряю.. права она или нет?
Oxtata, все було б вірно, якби не ріс курс долара а за ним ціни. А так частину знімаєте, частину на нове депо перерозміщуєте (щоб не втрачати відсотки). Але ж можна ще 3000 в торгових мережах і інтернеті розраховуватись. Може щось купити ....надумаєте?
Підіть в великий супермаркет станьте на касі, поговоріть з людьми котрі купляють продукти (не техніку), заплатіть карткою їм замість готівки. Як варіант.
Підіть в великий супермаркет станьте на касі, поговоріть з людьми котрі купляють продукти (не техніку), заплатіть карткою їм замість готівки. Як варіант.
Спасибо, за советы! Но у меня маленький ребенок, особо не набегаешься:) А я сама могу за продукты нею рассчитываться?? у меня приват, я рассчитываюсь, а эту карту боюсь давать, я ж не хозяйка.. Мне вот в Ашан надо, 1000 грн я там точно оставлю.. Пройдет?
А ще можна всім бажаючим поповнювати мобілки з карти а в них брати готівку.
Спасибо, за советы! Но у меня маленький ребенок, особо не набегаешься:) А я сама могу за продукты нею рассчитываться?? у меня приват, я рассчитываюсь, а эту карту боюсь давать, я ж не хозяйка.. Мне вот в Ашан надо, 1000 грн я там точно оставлю.. Пройдет?
можно, но если есть имя владельца то кассир может не принять карту и все.
можно, но если есть имя владельца то кассир может не принять карту и все.
у меня с мамой одна фамилия. да, на карте есть фамилия...