Укрпромбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 623624625626627 ... 1097>
Повідомлення Додано: П'ят 10 кві, 2009 23:26

У меня к форумчанам вопрос. Что будем делать после 21.07.2009г. когда рекапитализации не будет, когда депо возвращать не будут и банк не будет обьявлен банкротом и не будет ликвидации?????? Вероятность такого сценария ох как велика.
imam

Повідомлення Додано: Суб 11 кві, 2009 09:57

imam написав:У меня к форумчанам вопрос. Что будем делать после 21.07.2009г. когда рекапитализации не будет, когда депо возвращать не будут и банк не будет обьявлен банкротом и не будет ликвидации?????? Вероятность такого сценария ох как велика.

будем трындеть дальше и в суд, я тоже ужо созрел :D а вообще думаю всё будет ясно до 21.07.
чик

Подякував: 6630 раз.
Подякували: 1170 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 11 кві, 2009 13:27

НЕВ1 написав:Большое спасибо з ссылку и образец иска , но там везде идет речь о досрочном расторжении депозитных договоров....

Вот еще один образец...
Перефразируйте, и соберите из всех один...

Прокурору Печерського района м. Києва
Старшому раднику юстиції
Філатовій Т.М.
01601, бульвар Лесі Українки, 27/2
від громадянки....,
яка мешкає за адресою: ...
СКАРГА
Я, (ПІБ), є вкладником ТОВ «Український промисловий банк» (назва відділення) №... (назва філії), маю депозитний вклад, згідно з умовами
Договору № ........ від (дата укладання договору) Термін закінчення дії даного договору .....
По закінченню терміна дії даного договору я намагалася отримати свої грошові кошти, згідно з умовами договору, та, прийшовши до банку, я отримала відмову банку у видачі мені моїх заощаджень. Письмово обґрунтувати свою відмову представники та керівництво банку відмовилось.
На моє питання, з якої причини банк відмовляється виконувати умови договору, мені співробітник банку повідомив, що «згідно постанови НБУ від 20.01.2009 № 19/БТ на період з 21 січня до 21 липня 2009 року введено мораторій на видачу вкладів по депозитним рахункам, строк за якими закінчився».
Я написала заяву на їм’я голови Тимчасової адміністрації, Майданюка О.Г. про протиправні дії керівництва банку, та посадові особи ігнорують мене як вкладника банку. В банку відсутня будь-яка інформація про часи прийому вкладників та дати повернення депозитів.
Прошу Прокурора Печерського району, як офіційну посадову особу, надати офіційну письмову відповідь з поясненнями на підставі яких законодавчих актів, статей Конституції України, Цивільного кодексу і т.д. Національний Банк України зміг дозволити ТОВ „Укрпромбанк” використовувати мої грошові кошти на свій розсуд, та фактично став розпоряджатися (заволодів) моєю власністю без моєї згоди, за що передбачена кримінальна відповідальність за Ст. 190 Кримінального кодексу України. Грубо порушив Цивільний кодекс (статі: 1066, 1074), статті Кримінального кодексу України стосовно перевищення службових повноважень посадовими особами и т.п.
За протиправні дії по відношенню до мене, як громадянки України та вкладника банку, прошу притягнути власників та відповідальне керівництво ТОВ «Укрпромбанк» до кримінальної відповідальності згідно (Ст. 190 КК України), забезпечити реалізацію законності, відновити мої права, що були порушенні, та примусити керівництво банку виконати умови договору і повернути мені мій депозитний вклад в сумі ......., з нарахованими відсотками на дату повернення.

Додаток: на 4 аркушах:
1) копія заяви до Голови Тимчасової адміністрації;
2) копія поштової квитанції;
3) копія депозитного Договору;
4) копія квитанції банка про зарахування грошових коштів на депозит;
5) копія виписки з депозиту.

Дата ____________________ (підпис)
ACasper

Подякував: 27 раз.
Подякували: 46 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 кві, 2009 13:29

imam написав:У меня к форумчанам вопрос. Что будем делать после 21.07.2009г. когда рекапитализации не будет, когда депо возвращать не будут и банк не будет обьявлен банкротом и не будет ликвидации?????? Вероятность такого сценария ох как велика.

ВА введена на год... Требования кредиторов заблокированы на пол-года...
Что мешает ВА заблокировать их еще на пол-года?! 8)
ACasper

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 кві, 2009 13:35

На днях забирал проценты. С утра прийти не вышло, пришел 14:30 с надеждой получить хоть чуть-чуть. Отдали все проценты... :shock: Я в шоке. Раньше банк как то боролся за деньги, придумывал всякого чтоб не отдавать всё сразу, а тут так пасивно. Теперь думаю, это хорошо или плохо :?
Senator

Подякував: 2 раз.
Подякували: 19 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 кві, 2009 13:57

Senator написав:На днях забирал проценты. С утра прийти не вышло, пришел 14:30 с надеждой получить хоть чуть-чуть. Отдали все проценты... :shock: Я в шоке. Раньше банк как то боролся за деньги, придумывал всякого чтоб не отдавать всё сразу, а тут так пасивно. Теперь думаю, это хорошо или плохо :?

Вам не угодишь :lol: Хотели "хоть чуть-чуть", получили "все проценты", и теперь еще не довольны :) Конечно - это хорошо, что отдают... А пассивно, или активно, какая, нафиг, разница... По мне, пускай хоть рожи корчат, лишь бы проценты все отдали и в конце-концов депо...
ACasper

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 кві, 2009 16:34

А как там у них....

Банк Cape Fear Bank из Уилмингтона, Северная Каролина, стал 22-м американским банком, обанкротившимся с начала этого года, сообщает со ссылкой на CNNMoney.com K2Kapital.

Представляете, насколько у нас лучше дела чем а Америке :lol: , у них уже 22 рухнули с начада года, а у нас ни одного :? ВА не считается...
Tomika

Повідомлення Додано: Суб 11 кві, 2009 16:44

ACasper написав:
Senator написав:На днях забирал проценты. С утра прийти не вышло, пришел 14:30 с надеждой получить хоть чуть-чуть. Отдали все проценты... :shock: Я в шоке. Раньше банк как то боролся за деньги, придумывал всякого чтоб не отдавать всё сразу, а тут так пасивно. Теперь думаю, это хорошо или плохо :?

Вам не угодишь :lol: Хотели "хоть чуть-чуть", получили "все проценты", и теперь еще не довольны :) Конечно - это хорошо, что отдают... А пассивно, или активно, какая, нафиг, разница... По мне, пускай хоть рожи корчат, лишь бы проценты все отдали и в конце-концов депо...

в якій валюті? може яке диво сталося й мені віддадуть відсотки в уе :)
Chabik

Подякував: 3 раз.
Подякували: 56 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 кві, 2009 17:26

А деньги то у Укрпрома есть!он даже кредитует сейчас!!!

Нам в доме кинули листовки Житло-инвеста.
Там написано-Продаються квартири у будинку ном 1(1черга) житлового комплекса на вул Красного Пахаря,2-В,в с.Петрівське
ТОВ Український промисловий банк надає кредити фізичним особам на придбання квартир.
Максимальний термін кредитування у гривні-25 років
Відсоткова ставка 16% річних
Звертатися за адресою м Київ,вул Осиповського,9
тел для довідок 463-05-34,279-57-16,279-63-10,8050-382-36-06
Я звонила-действительно кредитуют!!
НУ как вам это нравится!!!
А мне не отдают окончившийся депозит даже на операцию!!!
AnnaK

Повідомлення Додано: Суб 11 кві, 2009 17:55

Представляете, насколько у нас лучше дела чем а Америке , у них уже 22 рухнули с начада года, а у нас ни одного ВА не считается...

Там при банкротстве все вклады и кредиты переводятся в здоровый банк, а безнадёжные кредиты - в "токсичный" банк (у них там есть 1 такой). Не один банк там не кинул вкладчиков.
Deluxe

#<1 ... 623624625626627 ... 1097>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ