Укрпромбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 624625626627628 ... 1097>
Повідомлення Додано: Суб 11 кві, 2009 20:47

ACasper написав:
ВА введена на год... Требования кредиторов заблокированы на пол-года...
Что мешает ВА заблокировать их еще на пол-года?! 8)

Вот это:

Стаття 85. Мораторій

З метою створення сприятливих умов для відновлення
фінансового стану банку, який відповідав би встановленим цим
Законом та нормативно-правовими актами Національного банку України
вимогам, Національний банк України має право введення мораторію на
задоволення вимог кредиторів під час здійснення тимчасової
адміністрації, але на строк не більше шести місяців.
Morgana

Повідомлення Додано: Суб 11 кві, 2009 21:48

Re: А деньги то у Укрпрома есть!он даже кредитует сейчас!!!

AnnaK написав:Я звонила-действительно кредитуют!!
НУ как вам это нравится!!!
А мне не отдают окончившийся депозит даже на операцию!!!

блин, да что же это творится тогда, за кого они нас держат :?: :shock:
чик

Подякував: 6630 раз.
Подякували: 1170 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 11 кві, 2009 22:39

Працівники банку говорять про 75 відсоткове скорочення до кінця року.Одне відділення вже закрито, працівники - хто звільнений, хто переведений в інші відділення. Всі відділення з 13 квітня працюють з 10,30 до 16,00 годин, оплата праці знижена на 25 відсотків.Валюти практично не має, вірніше вона є , але отримати можна трішки і то тільки добре поскандаливши. Видають депозити по закінченні тільки невеликими сумами по справках на лікування. Керівництво банку вже не таке оптимістичне.
Був свідком розмови депозитчиків Укрпрома і Газбанку. НБУ Газбанку перед рефінансуванням поставив умову- 50% скорочення персоналу. Зараз вони ходять на роботу через день, із зменшеною зарплатою на 50%. Але укрпрмовські говорили,що в них повна зарплата= на 50% зниженій в Газбанку.
Надровські відділення по місту майже всі закриті. Проблеми з поверненням депозитів вже в Дністрі, Імексі, Хрещатику. Дельта познімав кредитників з магазинів
rascha

Повідомлення Додано: Суб 11 кві, 2009 23:07

Re: А деньги то у Укрпрома есть!он даже кредитует сейчас!!!

AnnaK написав:Нам в доме кинули листовки Житло-инвеста.
Там написано-Продаються квартири у будинку ном 1(1черга) житлового комплекса на вул Красного Пахаря,2-В,в с.Петрівське
ТОВ Український промисловий банк надає кредити фізичним особам на придбання квартир.
Максимальний термін кредитування у гривні-25 років
Відсоткова ставка 16% річних
Звертатися за адресою м Київ,вул Осиповського,9
тел для довідок 463-05-34,279-57-16,279-63-10,8050-382-36-06
Я звонила-действительно кредитуют!!
НУ как вам это нравится!!!
А мне не отдают окончившийся депозит даже на операцию!!!

А Вы могли бы эту листовку отсканировать и выложить сюда: http://imhost.ru/
а потом на форум дать ссылку? Я сейчас письмо пишу в Укрпром и копию в НБУ с просьбой перевести депозит на карточку. Хочу максимально предотвратить отказ банка, что "типа денег нет".

Кстати, кому-то переводили на карточку (счет 2625) закончившейся депозит со счета 9806?
Morgana

Повідомлення Додано: Суб 11 кві, 2009 23:13

Chabik написав:
ACasper написав:
Senator написав:На днях забирал проценты. С утра прийти не вышло, пришел 14:30 с надеждой получить хоть чуть-чуть. Отдали все проценты... :shock: Я в шоке. Раньше банк как то боролся за деньги, придумывал всякого чтоб не отдавать всё сразу, а тут так пасивно. Теперь думаю, это хорошо или плохо :?

Вам не угодишь :lol: Хотели "хоть чуть-чуть", получили "все проценты", и теперь еще не довольны :) Конечно - это хорошо, что отдают... А пассивно, или активно, какая, нафиг, разница... По мне, пускай хоть рожи корчат, лишь бы проценты все отдали и в конце-концов депо...

в якій валюті? може яке диво сталося й мені віддадуть відсотки в уе :)

Неа, в гривне.
Senator

Подякував: 2 раз.
Подякували: 19 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 кві, 2009 23:13

Мисс Morgana! Вы, как "опытный юрист", не могли бы и нам скинуть образец Вашего, без сомнения - совершенного, заявления о переводе депо на текущий?
Будем весьма признательны (в пределах разумного) :P :P
asdfginc

Повідомлення Додано: Суб 11 кві, 2009 23:18

В отличие от некоторых банков с ВА, Укрпром изначально отдавал проценты по депозитам в полном объеме. Я даже 50 евро получил.
maitre1972

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 кві, 2009 23:31

asdfginc написав:Мисс Morgana! Вы, как "опытный юрист", не могли бы и нам скинуть образец Вашего, без сомнения - совершенного, заявления о переводе депо на текущий?
Будем весьма признательны (в пределах разумного) :P :P

Я на карточный хочу перевести. Заявление еще не готово, поскольку я еще жду реакции на мой судебный приказ от 23.03.09. С того момента, как Укрпром его получил (я надеюсь, что получил) дается 10 дней на его отмену. Уже прошло больше, поэтому в среду пойду в суд выяснять обстановку. А потом только буду подавать письмо.
Morgana

Повідомлення Додано: Нед 12 кві, 2009 00:05

Проблеми з поверненням депозитів вже в Дністрі, Імексі, Хрещатику. Дельта познімав кредитників з магазинів[/quote]

а откуда информация про Хрещатик?
_nata_78

Подякував: 5 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 кві, 2009 08:38

_nata_78 написав:Проблеми з поверненням депозитів вже в Дністрі, Імексі, Хрещатику. Дельта познімав кредитників з магазинів

а откуда информация про Хрещатик?[/quote]
ХРЕЩАТИК РАБОТАЕТ БЕЗУПРЕЧНО. ВОЗДЕРЖИВАЙТЕСЬ, ПОЖ. ДАВАТЬ НЕПРОВЕРЕННУЮ ИНФ.
darmet

Подякував: 51 раз.
Подякували: 168 раз.

Профіль

#<1 ... 624625626627628 ... 1097>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор