|
Городской коммерческий банк CityCommerce БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 01 жов, 2014 13:39
Михаил_CCB написав: makstern написав:Имея общий трудовой стаж почти 15 лет, проработав на 5 разных предприятиях, я ни разу не получал компенсацию за неиспользованный отпуск. Хотя один раз при увольнении у меня получалось что-то около 60 дней.
В мене на попередньому місці роботи була протилежна ситуація. Виплатили компенсацію за 90 днів відпустки.
Шановний Михаил_ССВ ! Можу Вам в цьому випадку лише позаздрити по-доброму. І користуючись нагодою, одразу запитую: Тернопільске відділення ССВ закрили. Мене заочно перевели в Львів, без моєї на то згоди. Що мені потрібно зробити, для того щоб мене перевели зі Львова в інше відділення ? На приклад = в центральне відділення міста Києва. Заздалегідь вдячний
Востаннє редагувалось makstern в Сер 01 жов, 2014 13:41, всього редагувалось 1 раз.
-
makstern
-
-
- Подякував: 252 раз.
- Подякували: 22 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 жов, 2014 13:40
varlo написав:Тогда и смысла закрывать отделения нет. Ведь это капля в море.
Я собственно это и пытался сказать выше. Тем более как уже упоминалось сотрудникам выплату з/п урезали по их словам, в т.ч. чтобы платить эти самые 500 грн. в Парусе. Это к слову, мол сотрудникам платят, а нам нет...
-
Asmod
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 151 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 жов, 2014 13:40
Asmod написав:Странно. Имея стаж 12 лет, получал всегда ) Немало кстати выходит, приличная прибавка
Хорошо Вам. Видать одному мне так не повезло 
-
makstern
-
-
- Подякував: 252 раз.
- Подякували: 22 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 жов, 2014 13:44
varlo написав:Тогда и смысла закрывать отделения нет. Ведь это капля в море.
Сенс усе одно є. Бо програма комплексна, єкномія + відчуждення за борги + погашення кредитів + докапіталізація + додаткове інвестування + рефінансування
-
Михаил_CCB
-
-
- Заблокований
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 138 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 жов, 2014 13:48
Михаил_CCB написав:Сенс усе одно є. Бо програма комплексна, єкномія + відчуждення за борги + погашення кредитів + докапіталізація + додаткове інвестування + рефінансування
= ТА
-
t-step
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 33 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 жов, 2014 13:59
В мене на попередньому місці роботи була протилежна ситуація. Виплатили компенсацію за 90 днів відпустки.
В Кредобанку? Міша бла_бла_бла уже не той. Тепер інший чел пише - манера написання змінилась і що дуже цікаво перейшов на українську. Але як і завжди з'являється перед мітингами....
-
Voll_ССВ
-
-
- Подякував: 124 раз.
- Подякували: 82 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 жов, 2014 14:03
Допоможемо усім работнікам лайнобанки розпочати процес очищення??? Звільнимо їх усіх і нехай вчаться бути в рівних умовах з нами??? НАГАДУЄМО усім хто не знає Щасливчики цієї помийної ями зі Львова у п'ятницю о 13,00 на пл.Петрушевича мають почути відповідь керовника про шляхи вирішення нашої спільної проблеми. Також відповіді нам повинні дати і «кришувальники» з НБУ. Дозволи на проведення акцій є на Петрушевича та Коперника. Цього разу все буде по справжньому. Хто новенький або кого не повідомили пишіть у приват та залишайте свої контакти! Вистачить клеркам отримувати зарплати, депозити і з вкладниками не ділитись! Закриваємо нахєр то відділення і філію НБУ раз неможуть нічого вдіяти! П.С. Народ, ну хіба важко на крайняк склеїти скотчем два аркуші А4, написати фломастером шось в стилі «ССВ АФЕРИСТИ, НБУ ПОДІЛЬНИКИ», або кожен шо хоче, і прийти вже з готовою «рекламкою». Я розумію що ССВ до сраки, але ж НБУ буде тим перейматись!!! П.С.2 Буде багато людей, тому хто проігнорує не дзвоніть потім і не цікавтесь що у нас вийшло... П.П.С.3 Футбольні дудки теж пригодяться, або гучномовець...
Востаннє редагувалось Voll_ССВ в Сер 01 жов, 2014 14:05, всього редагувалось 1 раз.
-
Voll_ССВ
-
-
- Подякував: 124 раз.
- Подякували: 82 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 жов, 2014 14:05
Od_ua написав: valentinius написав: 0720 написав:Чем больше аленей отвлекутся на фантазии по поводу прокуратуры, милиции и уголовных дел по ст.ст. 190, 191, — тем больше нормальных вкладчиков успеют отсудить, взыскать и получить свои вклады в порядке гражданского судопроизводства.
реальные получившие есть или пока только на бумагах отсудили и получили?
Может кто показать поставку о закрытие делопроизводства? просто все про эти пишут . В понедельник встречалась с женщиной которая подала в суд на банк , дело с Одессы по территориальности отправили в Киев в Соломенский район , исполнитель нечего взыскать не может ! Может он не хочет работать на зарплату как все наши госслужащие , но факт , заплати судье , заплати все издержки судебные , купи исполнителя , что ж с того депозита останется ? Тем более тарифы у представителей закона не маленькие
Не говорите ерунды. Какое ещё делпроизводство? Какие тарифы? Какому судье вы платили? Какому исполнителю? Какие издержки?
Востаннє редагувалось 0720 в Сер 01 жов, 2014 14:07, всього редагувалось 1 раз.
-
0720
-
5
-
- Подякував: 133 раз.
- Подякували: 1872 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 жов, 2014 14:58
Михаил_CCB написав:Так ми ж і скорочуємо відділення
Скажите пожалуйста, а КУДА вы перевели вкладчиков из Донецких отделений? Почему вы не сокращаете отделения в зоне АТО? Почему никуда не переводите вкладчиков из оккупированных городов?
-
lol62612
-
-
- Подякував: 263 раз.
- Подякували: 157 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 жов, 2014 15:20
lol62612 написав: Михаил_CCB написав:Так ми ж і скорочуємо відділення
Скажите пожалуйста, а КУДА вы перевели вкладчиков из Донецких отделений? Почему вы не сокращаете отделения в зоне АТО? Почему никуда не переводите вкладчиков из оккупированных городов?
Для того, щоб перевести клієнта з відділення на інше потрібно передати його документи (договори, та інше). Зараз немає такої можливості - вивезти звідти документацію, тому такий перевод не робиться. Але, якщо такий клієнт прийде у центральний офіс, то тут у нас є доступ до його рахунків.
-
Михаил_CCB
-
-
- Заблокований
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 138 раз.
-
-
Профіль
-
-