|
Укрпромбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Суб 11 кві, 2009 20:47
ACasper написав:ВА введена на год... Требования кредиторов заблокированы на пол-года... Что мешает ВА заблокировать их еще на пол-года?! 
Вот это:
Стаття 85. Мораторій
З метою створення сприятливих умов для відновлення
фінансового стану банку, який відповідав би встановленим цим
Законом та нормативно-правовими актами Національного банку України
вимогам, Національний банк України має право введення мораторію на
задоволення вимог кредиторів під час здійснення тимчасової
адміністрації, але на строк не більше шести місяців.
-
Morgana
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 11 кві, 2009 21:48
AnnaK написав:Я звонила-действительно кредитуют!! НУ как вам это нравится!!! А мне не отдают окончившийся депозит даже на операцию!!!
блин, да что же это творится тогда, за кого они нас держат 
-
чик
-
-
- Подякував: 6630 раз.
- Подякували: 1170 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 11 кві, 2009 22:39
Працівники банку говорять про 75 відсоткове скорочення до кінця року.Одне відділення вже закрито, працівники - хто звільнений, хто переведений в інші відділення. Всі відділення з 13 квітня працюють з 10,30 до 16,00 годин, оплата праці знижена на 25 відсотків.Валюти практично не має, вірніше вона є , але отримати можна трішки і то тільки добре поскандаливши. Видають депозити по закінченні тільки невеликими сумами по справках на лікування. Керівництво банку вже не таке оптимістичне.
Був свідком розмови депозитчиків Укрпрома і Газбанку. НБУ Газбанку перед рефінансуванням поставив умову- 50% скорочення персоналу. Зараз вони ходять на роботу через день, із зменшеною зарплатою на 50%. Але укрпрмовські говорили,що в них повна зарплата= на 50% зниженій в Газбанку.
Надровські відділення по місту майже всі закриті. Проблеми з поверненням депозитів вже в Дністрі, Імексі, Хрещатику. Дельта познімав кредитників з магазинів
-
rascha
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 11 кві, 2009 23:07
AnnaK написав:Нам в доме кинули листовки Житло-инвеста. Там написано-Продаються квартири у будинку ном 1(1черга) житлового комплекса на вул Красного Пахаря,2-В,в с.Петрівське ТОВ Український промисловий банк надає кредити фізичним особам на придбання квартир. Максимальний термін кредитування у гривні-25 років Відсоткова ставка 16% річних Звертатися за адресою м Київ,вул Осиповського,9 тел для довідок 463-05-34,279-57-16,279-63-10,8050-382-36-06 Я звонила-действительно кредитуют!! НУ как вам это нравится!!! А мне не отдают окончившийся депозит даже на операцию!!!
А Вы могли бы эту листовку отсканировать и выложить сюда: http://imhost.ru/
а потом на форум дать ссылку? Я сейчас письмо пишу в Укрпром и копию в НБУ с просьбой перевести депозит на карточку. Хочу максимально предотвратить отказ банка, что "типа денег нет".
Кстати, кому-то переводили на карточку (счет 2625) закончившейся депозит со счета 9806?
-
Morgana
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 11 кві, 2009 23:13
Chabik написав:ACasper написав:Senator написав:На днях забирал проценты. С утра прийти не вышло, пришел 14:30 с надеждой получить хоть чуть-чуть. Отдали все проценты...  Я в шоке. Раньше банк как то боролся за деньги, придумывал всякого чтоб не отдавать всё сразу, а тут так пасивно. Теперь думаю, это хорошо или плохо 
Вам не угодишь  Хотели "хоть чуть-чуть", получили "все проценты", и теперь еще не довольны  Конечно - это хорошо, что отдают... А пассивно, или активно, какая, нафиг, разница... По мне, пускай хоть рожи корчат, лишь бы проценты все отдали и в конце-концов депо...
в якій валюті? може яке диво сталося й мені віддадуть відсотки в уе 
Неа, в гривне.
-
Senator
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 19 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 11 кві, 2009 23:13
Мисс Morgana! Вы, как "опытный юрист", не могли бы и нам скинуть образец Вашего, без сомнения - совершенного, заявления о переводе депо на текущий?
Будем весьма признательны (в пределах разумного) 
-
asdfginc
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 11 кві, 2009 23:18
В отличие от некоторых банков с ВА, Укрпром изначально отдавал проценты по депозитам в полном объеме. Я даже 50 евро получил.
-
maitre1972
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 11 кві, 2009 23:31
asdfginc написав:Мисс Morgana! Вы, как "опытный юрист", не могли бы и нам скинуть образец Вашего, без сомнения - совершенного, заявления о переводе депо на текущий? Будем весьма признательны (в пределах разумного) 
Я на карточный хочу перевести. Заявление еще не готово, поскольку я еще жду реакции на мой судебный приказ от 23.03.09. С того момента, как Укрпром его получил (я надеюсь, что получил) дается 10 дней на его отмену. Уже прошло больше, поэтому в среду пойду в суд выяснять обстановку. А потом только буду подавать письмо.
-
Morgana
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 12 кві, 2009 00:05
Проблеми з поверненням депозитів вже в Дністрі, Імексі, Хрещатику. Дельта познімав кредитників з магазинів[/quote]
а откуда информация про Хрещатик?
-
_nata_78
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 12 кві, 2009 08:38
_nata_78 написав:Проблеми з поверненням депозитів вже в Дністрі, Імексі, Хрещатику. Дельта познімав кредитників з магазинів
а откуда информация про Хрещатик?[/quote]
ХРЕЩАТИК РАБОТАЕТ БЕЗУПРЕЧНО. ВОЗДЕРЖИВАЙТЕСЬ, ПОЖ. ДАВАТЬ НЕПРОВЕРЕННУЮ ИНФ.
-
darmet
-
-
- Подякував: 51 раз.
- Подякували: 168 раз.
-
-
Профіль
-
-
|