Delta official
Вопрос к ДО. По заявлению на выдачу валюты отделение выделяет мне минимальную часть в размере 100$, но приглашает прийти в рабочее время до 17ч. Имею ли я право забрать их в вечерней кассе или в субботу?
|
|
![]() Вечерняя кассаDelta official
Вопрос к ДО. По заявлению на выдачу валюты отделение выделяет мне минимальную часть в размере 100$, но приглашает прийти в рабочее время до 17ч. Имею ли я право забрать их в вечерней кассе или в субботу? ![]() SWIFTНа этой неделе SWIFT работает в Дельте? Кто-то пользовался?
Спасибо ![]() Писание что-ли? так могли кусок кода выдрать где-то.
![]() Уважаемые Форумчане!
Сообщаем, что СДБО "myDELTA" работает в штатном режиме. Приносим извинения за временные неудобства. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Дельта Банк повертає до 2% від покупок за програмою «Заощаджуй на покупках з Дельта Банком». Детальніше:
![]()
вже рахунок 3:0 чесно кажучи, думав більше буде )) ![]()
Вопрос зафиксирован и находится на уточнении. Благодарим за замечание. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Дельта Банк повертає до 2% від покупок за програмою «Заощаджуй на покупках з Дельта Банком». Детальніше:
![]() Re: Дельтаработает майдельта. а когда уже поправят некорректное отображение статусов операций - с 8-го месяца висит все "в обработке"?
![]()
У той час Мардук Бал'адан син Бал'аданів вавилонського царя відправлено Єзекії листи і подарунок, бо він чув про його хворобу і одужання. 2 Єзекія отримав послів із задоволенням і показав їм, що було в його сховищах-срібло, золото, спеції, прекрасно оливкова олія-його весь арсенал, і всі знайшли серед його скарбів. Там не було нічого в його палаці або в усьому його царстві, що Єзекія не показав їх. Тоді пророк Ісая прийшов до царя Єзекії і запитав: «Що ці люди говорять, і де вони взялися?" "Від далекій країні," відповів Єзекія. "Вони прийшли до мене з Вавилону." Запитав Пророк, "Що вони бачать у вашому палаці?" "Вони бачили все, що в моєму палаці," сказав Єзекія. "Там нічого не залишилося у скарбницях своїх, чого я не показав би їм." І сказав Ісая до Єзекії: "Слухайте слово Господа Саваофа: 6 раз обов'язково прийде, коли все у вашому палаці, і все, що ваші попередники не зберігаються аж до цього дня, буде здійснюватися в Вавилон. Нічого не залишиться, говорить Господь. 7 І деякі з ваших нащадків, вашої власної плоті і крові, яка народиться в вас, буде відібрано, і вони стануть євнухами в палатах вавилонського царя ". "Слово Господнє, ви говорили добре," відповів Єзекія. Для подумав він, "Там буде мир і безпеку в моєму житті." -> Хакнули походу Цікаво, це про сайт, чи про дельтаплан-титанік загалом? ![]() Востаннє редагувалось mlynok в П'ят 03 жов, 2014 11:05, всього редагувалось 1 раз.
|
|