Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Уважаемый konstantin1985, Банком предпринимаются все необходимые меры, чтобы Ваш перевод был отправлен в минимальные сроки.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Дельта Банк повертає до 2% від покупок за програмою «Заощаджуй на покупках з Дельта Банком». Детальніше: http://deltabank.com.ua/personal/cash_back/
Дельта уже два месяца не выдает закончившийся по сроку депозит.[/quote] Аналогичная ситуация[/quote] Врете. Дельта все выдает вовремя с ДЕПОЗИТА. А вот с получением валюты с валютного текущего счета есть трудности.[/quote] ну ти му***....[/quote]
Я є клієнтом Дельтабанку з часу початку його розквіту - з початку 2010 року. Привів у банк майже усіх своїх знайомих і співробітників. Відкрив поточні рахунки для зберігання крихт власних валютних заощаджень, дитина зараз виїхала за кордон і не можу уже три місяці забрати кошти із поточного рахунку (НЕ ДЕПОЗИТУ!!!) . Це просто беззаконня і нахабний грабунок. Моя дитина уже немає коштів для оплати харчування, проживання, а ці упирі не віддають мої кошти із поточного рахунку!!! Зберу певно претензії у всі відділення і з копіями буду звертатись в НБУ, Генпрокуратуру, суд і кримінальні органи!! Іншого виходу НЕМАЄ.. Причому у відділення валюта є, вони за вказівкою зверху видають якимось потрібним людям, навіть продають її за поточним курсом, а клієнтам просто НЕ ВИДАЮТЬ - нема підкріплення. Така відповідь у 90% відділень цього тонучого банку.
Шановний sil64, насамперед прийміть наші щирі вибачення за незручності, викликані ситуацією, з якою Ви зіткнулися. Для оперативного врегульвання Вашого питання просимо направити Ваші дані, з посиланням на це повідомлення, на електронну адресу consultant@deltabank.com.ua або info@deltabank.com.ua.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Дельта Банк повертає до 2% від покупок за програмою «Заощаджуй на покупках з Дельта Банком». Детальніше: http://deltabank.com.ua/personal/cash_back/
envyme1 написав:Я так понял на данный момент имеется проблема с $ депо, с гривневыми все нормально, выдают без проблем?
Уважаемый envyme1, ограничение на снятие наличных в кассе установлено Постановлением НБУ №540 - 150 000 грн в сутки. При этом наличие необходимой суммы рекомендуем уточнять непосредственно звонком в отделение Банка.
дозволити здійснювати операції з продажу готівкової іноземної валюти одній особі в один операційний (робочий) день у сумі, що не перевищує в еквіваленті 15000 гривень у межах однієї банківської установи;