Дельта - 2014 - 2

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 23162317231823192320 ... 6233>
Повідомлення Додано: Суб 18 жов, 2014 14:30

Sain_повернувся написав:
  MegaFin написав:перевод через майДельту (Дельта платежи) с валютной карты на валютную в другом банке - ограничение 5000 грн в день? комиссию показывает 5 грн
это вся комиссия? как долго такие переводы осуществляются?

Не працюють перекази міжбанківські. Гроші зависають у повітрі і на цьому кінець. Вчора звонив на віп лінію, щоб назад на рахунок повернули, раз переказати не можуть. Що цікаво - банк не може перевести навіть мініатюрні суми в 500 грн. Висновки робіть самі

А если инициировать платеж через отделение - такая судьба или доходят нормально...
la9

Подякував: 544 раз.
Подякували: 91 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 жов, 2014 14:32

2XL написав:ДО, Золотой депозит в кармане (Виза Голд) с платным выпуском и неснижамым остатком 500 грн - будет плата за обслуживание при нулевом балансе?
Для ответа прошу использовать канал вопроса.

Уважаемый 2XL,
в описанной ситуации плата за обслуживание карточного счета списываться не будет.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Дельта Банк повертає до 2% від покупок за програмою «Заощаджуй на покупках з Дельта Банком».
Детальніше: http://deltabank.com.ua/personal/cash_back/
Delta official

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 жов, 2014 14:33

inditrip_net написав:
  Delta official написав:Уважаемая inditrip_net,
позвольте отметить, что указанные лимиты установлены временно и будут отменены в ближайшее время.

Верю! Верю на все сто. И доллары со счета тоже в ближайшее время выдадите, да? Верю, ибо как говорил Тертуллиан, Credo qui absurdum.

Кстати, когда? А MasterCard Gold, которым нельзя купить билет на самолет -- это, я вам скажу, просто сказка. Блин, 300 евро не хватает на один сегмент! Бомж-вип-сервис, -- новое слово в маркетинге банковских продуктов.

100%, пару тижнів тому, перевипускаючи голди, хотів зняти кошти в у.о. які не на депозитах. Менеджер питає - "Навіщо Вам?", кажу - "Планую їхати за кордон, треба зняти", вона мені - "У нас зараз криза в країні, краще знімете в країні, у яку їдете". Вирішив прислухатись. Тепер ввели ліміт 2500 у гривневому еквіваленті при знятті за кордоном. І що прикажете, бомжувати? І це при тому, що моїх коштів у Вашому банку понад гарантовану сумму ФГВФО? Можете пояснити чому за кордоном теж не можна знімати сумму понад 2500? У відділенні мені вчора це ніхто пояснити не зміг!
Sain_повернувся

Подякував: 143 раз.
Подякували: 97 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 жов, 2014 14:36

Шановний Sain_повернувся,
керівництвом Банку вживаються необхідні заходи для безперебійного забезпечення, як банкоматів, так і кас Банку. Також зазначаємо, що тимчасовий ліміт для зняття коштів в банкоматах по картам Дельта Банку встановлений в розмірі 2500 грн на добу.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Дельта Банк повертає до 2% від покупок за програмою «Заощаджуй на покупках з Дельта Банком».
Delta official

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 жов, 2014 14:39

Delta official написав:Шановний Sain_повернувся,
керівництвом Банку вживаються необхідні заходи для безперебійного забезпечення, як банкоматів, так і кас Банку. Також зазначаємо, що тимчасовий ліміт для зняття коштів в банкоматах по картам Дельта Банку встановлений в розмірі 2500 грн на добу.

Питання в тому, чому такий ліміт не лише в Україні, а й за її межами. У нас - зрозуміло, проблеми з готівкою, чому я не можу зняти кошти за кордоном?
Sain_повернувся

Подякував: 143 раз.
Подякували: 97 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 жов, 2014 14:41

big539 написав:
  romanauscas написав:Поймите меня правильно, я никогда не ставил за цель выносить с одного банка и нести в другой. Но есть 2 ситуации:
1) Заканчивается крупный депозит в Дельте. Если продлевать в Дельте то не выгодней на 5% годовых чем в другом Банке (ситуация гипотетическая). Надо перести денюжку в другой банк.
2) Через какое-то время требуется крупная покупка к примеру автомобиль. Как ты заплатишь автосалону обойдя комиссию 0,5%?

Я обе ситуации расписал: первая - это аленизм (вы повелись на доп 5% но в результате потеряете БОЛЬШЕ пока выведете деньги с дельты и пристроите в другом банке). А вторую ситуацию я и так указал - тачки и хаты. Ну для этого подберите другую банку.
Хотя лично я могу на хату или тачку копить даже в дельте. У меня нет сложности с выводом гривона с дельты.

Таких как ты 1 на тысячи клиентов, мне теперь что, магазин покупать, чтоб вывести бабки в случае нужды?
Stringer

Подякував: 346 раз.
Подякували: 1629 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 18 жов, 2014 14:43

Шановний Sain_повернувся,
зазначаємо, що даний ліміт встановлений тимчасово і буде відмінений найближчим часом.

Delta official

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 жов, 2014 14:53

Sain_повернувся написав:Зранку порадувала смс від майже банкрота про закінчення сроку дії одного з договорів в якій вказано "Будемо раді продовжити співпрацю з Вами". А я був би радий, якби банкомати інших банків видавали хоча б 2500, які Ви встановили на ліміт. А то вчора банкомати 3-х різних банків більше ніж по 200 грн з Дельтівської карти видавати не хотіли. Цікаво, інші банки таким чином перестраховують себе від вашого краху?

Це не від Дельти залежить, а від того банку де хочете зняти. Я в Альфі за раз 2500 грн. знімав!
Webracer

Подякував: 177 раз.
Подякували: 337 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 жов, 2014 14:59

Re: Дельта

Sain_повернувся написав:Питання в тому, чому такий ліміт не лише в Україні, а й за її межами. У нас - зрозуміло, проблеми з готівкою, чому я не можу зняти кошти за кордоном?

Тому, шановний Sain, що у банка немає коштів щоб вам платити. Банк ваші гроші протринькав, йому звичайно немає чого вам віддати. Саме тому банк встановлює дикі ганебні ліміти, саме тому не має грошей у банкоматах, саме тому затримуються усі вихідні платежі, саме тому банк не виконує SWIFT-перекази, саме тому Delta Official на усі запитання выдповідіє виключно стандартними копіпастами з внутрішнього темнику. У Дельта Банку такою мірою не має грошей, що йому вже давно плювати навіть на репутацію.
inditrip_net

Подякував: 1 раз.
Подякували: 21 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 жов, 2014 15:01

Sain_повернувся написав:
  inditrip_net написав:
  Delta official написав:Уважаемая inditrip_net,
І це при тому, що моїх коштів у Вашому банку понад гарантовану сумму ФГВФО? Можете пояснити чому за кордоном теж не можна знімати сумму понад 2500? У відділенні мені вчора це ніхто пояснити не зміг!

Не хочу Вас расстраивать , но .... как бы мягко высказаться. Почитайте посты на этой ветке, куда идет дело ...
Incisio

Подякував: 64 раз.
Подякували: 54 раз.

Профіль

#<1 ... 23162317231823192320 ... 6233>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор