Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Webracer написав:Якщо в останній робочий день листопада у мене на даній картці буде 0, абонплата буде списана? Чи може бути списана абонплата за листопад наступного місяця, якщо гроші на картці з’являться.?
Шановний Webracer, плата за обслуговування поточного рахунку списується в останній робочий день місяця з витратного ліміту за наявності коштів на рахунку. В разі відсутності коштів в повній сумі плати за обслуговування – здійснюється списання суми у розмірі доступної на рахунку.
Я вас прошу, дайте відповідь не шаблоном, а конкретно на мої питання, в яких окреслені конкретні умови. Буду вдячний!
Шановний Webracer, в описаному випадку плата за обслуговування рахунку не буде списана.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Дельта Банк повертає до 2% від покупок за програмою «Заощаджуй на покупках з Дельта Банком». Детальніше: http://deltabank.com.ua/personal/cash_back/
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Дельта Банк повертає до 2% від покупок за програмою «Заощаджуй на покупках з Дельта Банком». Детальніше: http://deltabank.com.ua/personal/cash_back/
И все же, есть здесь те, кто последнюю неделю инициировал безналичный платеж не через ИБ, а через отделение? Такие платежи идут также неопределенно долго, как и платежи через ИБ?
Webracer написав:Якщо в останній робочий день листопада у мене на даній картці буде 0, абонплата буде списана? Чи може бути списана абонплата за листопад наступного місяця, якщо гроші на картці з’являться.?
Шановний Webracer, в описаному випадку плата за обслуговування рахунку не буде списана.
Якщо сума на рахунку буде заблокована, списання, наприклад, після оплати проходить не одразу, а доступно для трат буде 0, то в даному випадку абонплата за обслуговування знімається?