Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
¹ Місячна комісія за обслуговування рахунку складає 15 грн. Штрафна комісія в розмірі 30 грн. стягується в разі: - якщо розмір надходжень на поточний рахунок Клієнта в даному місяці становив менше 1000 грн. та - клієнт не здійснив жодної фінансової операції протягом місяця в системі Інтернет-банкінг.
sola Логічно, практика - критерій істини! Хоча мені щосуботи наярюють по телефону "ідеївці" з рекламами своїх продуктів, говорили що 11%, але сумніви є.
Действительно, Идея агрессивно свои депозиты начала рекламировать... Минимум раз в неделю, а то и чаще, звонят и предлагают открыть "Безпечний онлайн". Каждый раз им говорю - верните бесплатный ИБ и буду размещаться без Ваших звонков
Це на днях дізнався що Ідея вже пару місяців не дозволяє пряме зняття налу в відділенні з Вільних коштів. Лише через картковий чи поточний з відповідними комісіями, якщо вони є по пакетах. Це чергове покращення в лапках.....якось пропустив.
Игорь Алексеевич А от этих звонков можно отказаться? Собираюсь оформить здесь карту но терпеть не могу когда звонят и предлагают то к чему я не проявил интереса.
sens написав:мелкие платежи по 5 грн ... это Альфа
тама с 22.09 уже забесплатно опять будет А Идея таки решила проверить как это было, када за 5
Странный подход, это ж не водка на 5 грн. подорожала. Я, например, в тех банках где с бесплатного сделали платный перевод, ни одной операции не совершил, а вот из привата, где всегда платно было, часто плачу. Ну вы понимаете.