Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
kreuz Я этой фигней года 4 назад занимался, но думаю мало что изменилось. В целом, там формула типа такой: (Дебетовый оборот по картам банка + остатки более 10000 долларов (сумма может менятся))* коэфициент установленный для данного банка.
Сумма пересчитывается раз в декаду или раз в месяц, для разных банков по разному. Коэфициент устанавливается в зависимости от фин состояния банка и сети посов и банкоматов.
Мені по-людськи шкода Delta official. Дівчата і хлопці у ролі стрілочників мусять щодня викручуватися, аби згладити те невдоволення, яке вже як лавина накочується і накриє усіх вкладників і клієнтів банку. Микола і К якось виберуться з-під неї і в одному з нових завчасно куплених банків почне знову свою ходу.
я понимаю когда нечего есть начинают есть крыс, но когда опускаться до канибализма это непростительно ... если новость про торговые лимиты правда - Дельта ВОВЕКИ веков вычеркивается из списка банков
Чому канібалізму? Грошенят на рахунку в Дельти обмаль....а вони все витікають і витікають. НБУ допомагав? Допомагав. Тому хочуть щоб грошенята витікали такими маленькими маленькими потічками. Ну і запрошують на акцію - Дякуємо за довіру 2....щоб нових грошенят принесли. Акція закінчується 31 жовтня. Ось таке життя пішло.
Мне отказали в открытии "Дякуємо за довіру 2", хотя досрочно ничего не расторгал и Наличку в банкомате снимал последний раз летом. И вы все еще думаете, что банку нужны вкладчики?
Даже на обращения по глюкам МуДельта через запыт до банку - отвечают стандартными отписками, после чего никакого ответа по сути не дают.
DIV написав:Мені по-людськи шкода Delta official. Дівчата і хлопці у ролі стрілочників мусять щодня викручуватися, аби згладити те невдоволення, яке вже як лавина накочується і накриє усіх вкладників і клієнтів банку. Микола і К якось виберуться з-під неї і в одному з нових завчасно куплених банків почне знову свою ходу.
ну это понятно ... мы та люди адекватные и все понимаем ... к службе ДО претензий нет ... они не принимают этих унизительных решений ... лично мой негатив направлен в адрес хунты, а не ДО .. ДО чем может помогает всегда ...
Pobytt, в Дякуємо за довіру-2 фіксується сума Ваших депо на 1 вересня 2014 року (якщо не брешу). Сума нових депо має бути понад ті що були на 1 вересня. Ну і ще якісь умови - немає дострокових розірвань типу. А що Ви порушили що не відкрили Дякуємо за довіру-2?
pobytt написав: Мне отказали в открытии "Дякуємо за довіру 2", хотя досрочно ничего не расторгал и Наличку в банкомате снимал последний раз летом. И вы все еще думаете, что банку нужны вкладчики?
Даже на обращения по глюкам МуДельта через запыт до банку - отвечают стандартными отписками, после чего никакого ответа по сути не дают.
Та ви повинні бути щасливий, що залишились з своїми грошима.