Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Сьогодні батько вирішив відкрити депозит за новими правилами. На його імя відкрили дві карти: універсальну та КДВ в $. На універсальну затавили положити 200 грн і сказали обовязково потратити з них не менше 50 грн для активації. На скільки це правда і що буде коли не тратити 50 грн, карта залишиться неактивованою? Також цікавить, чи буде правцювати П24, чи треба додатково просити про активацію цієї послуги?
valery_stavitsky написав:Сьогодні батько вирішив відкрити депозит за новими правилами. На його імя відкрили дві карти: універсальну та КДВ в $. На універсальну затавили положити 200 грн і сказали обовязково потратити з них не менше 50 грн для активації. На скільки це правда і що буде коли не тратити 50 грн, карта залишиться неактивованою? Також цікавить, чи буде правцювати П24, чи треба додатково просити про активацію цієї послуги?
а что вы не могли посоветовать батьки чтоб с долларом не связывался вообще ... работайте только в гривне!
valery_stavitsky написав:На скільки це правда і що буде коли не тратити 50 грн, карта залишиться неактивованою?
Никакой связи. О способах активации - на странице карты в ЧаВо. Пусть меня поправят живущие долго с Приватом или в Привате - операционистов стимулируют раскручивать клиента на быструю трату 50 грн.
Илата Наволач написав:Здравствуйте, Приват банк. Скажите, пожалуйста, могу ли я отправить перевод по системе MoneyGram в Россию, так чтобы получили там в рублях, а деньги у меня в грн, через Приват 24?. По какому курсу будет конвертация и какой тариф на переводы актуален? Спасибо заранее за ответ.
Илата Наволач, в настоящий момент отправка срочного перевода доступна только с карты в валюте перевода, конвертация средств в данном случае не предусмотрена.
При оформленні депозиту мені дали таку карту, зараз я депозит забираю і в мене питання: 1. Чи будуть тепер знімати 20 грн/міс? 2. Що таке GOLD-клуб, які переваги?
valery, у разі закінчення депозиту, за членство в голд клубі щомісяця будуть стягуватися платежі в розмірі 20 грн. Членство в GOLD клубі дає ряд переваг таких як: - Можливість зберігати цінності в сейфових комірках ПриватБанку; - Спеціальні знижки до 30% у більш ніж 3000 елітних підприємствах України входять до Дисконтний клуб «ПриватБанк VIP»; - Знижена процентна ставка за користування кредитним лімітом 2.7% замість 2.9% і ін.
valery_stavitsky написав:Сьогодні батько вирішив відкрити депозит за новими правилами. На його імя відкрили дві карти: універсальну та КДВ в $. На універсальну затавили положити 200 грн і сказали обовязково потратити з них не менше 50 грн для активації. На скільки це правда і що буде коли не тратити 50 грн, карта залишиться неактивованою? Також цікавить, чи буде правцювати П24, чи треба додатково просити про активацію цієї послуги?
diamond написав:Реклама Привата- кого она еще не достала окончательно? Вот и мне пришлось поставить их днепропетровский номер в черный список на телефоне... Просто достали своими звонками с главного офиса и предложениями встретится с менеджером для рекламирования их новых услуг. Мои отказы от встреч не воспринимаются всерьез- через месяц опять звонят и опять требуют назначить встречу с менеджером... Хорошо, один раз они меня уговорили- согласился на встречу с менеджером в моем офисе (я занят в рабочее время). Как результат- никто ко мне не пришел, и не перезвонил, зато потом было много звонков из главного офиса с вопросами почему не состоялась встреча... Нет, ну как вам такой цирк?
diamond, направьте, пожалуйста, на help@pb.ua ссылку на отзыв и контакты для связи, отключим рекламные коммуникации чтобы Вам не мешали