ADBOKAT Я описав мінімальні потреби для сім"ї з 4 чоловік (з них 2 -дітей) Якщо не влаштовує мінімум у 60+20 т $, можна взяти 60+10 чи 80 + 20 чи 90+0 - в кого які пріорітети в житті Сума від того не сильно зміниться - в будь-якому впадку, з урахування ремонту, меблів - до 80-90т$ ( дуже економ варіант) треба мати (заробити) на житло + авто. Абсолютно не збираюсь тут обговорювати якісні характеристики нових корейських машин, чи 10-річних тойот і проводити "аналіз", що краще купити за однакові гроші - нову..... чи 5-10 річну ...... Йшлося про те, що представнику середнього класу треба купити в Києві квартиру, машину і за скільки часу (без спадщин, подарнуків, манни небесної) він це зможе зараз в Києві зробити, не живучи лише на хлібі і воді (бо має ще й дітей) І похідне - з/п (місячний дохід) представника середнього класу - 2000$ - це дуже хороший показник для Києва зараз
manko74 написав:airmax78 Как-то я писал, что возле гостинки в районе Липинки, стоят Мерс S класса, Тундра и Наварра Там квартира меньшего метража, чем эти машинки. Так вот, спрашивается, в гостинках живет средний класс, или полоумные при***, которые вместо того, чтобы позволить себе расширить жилплощадь, приобрели авто класса люкс? Это не рафинированные понты, просто - идиотизм! а проще сказать - спадщина. Ведь многим владельцам этих авто обрушился на голову пай работника совхоза "Пуще водица", который имел земли в Киеве и на Софиевской Борщаговке. Кто вовремя успел - продал, кто не успел - локти себе кусает и ждет цен 2008г.
Расказываю, до 2008 года когда бынки дули кредитный портфель такие кредиты выдавались без первоначального взноса. Приходит Вася в Банк, дает взятку менеджеру, рисуется справка оформляется кредит и вуаля, появился новый собственник авто за 60 000 USD с зарплатой 3000 грн. Кредиты не платится, Банки в половине случаев не чухаются, а зачем, НБУ наливает рефинанса сколько надо. Вот и ездят "успешные менеджеры" живущие в хрущовках с родителями на Каенах и Наварах.
Во-вторых в уже три месяца заселяемом доме Милослаская 2 снижение на 3к в долл эквиваленте на 22%.
В-третьих в панельном доме Пети Шилюка считайте на пересечении Милославской и Закревского (сдача в эксплуатацию в 2015) цена по сравнению с 2013 упала на 30%.
Востаннє редагувалось zahar_ в Сер 29 жов, 2014 11:12, всього редагувалось 1 раз.
Хомякоид Навара - авто трохи іншого формату І якщо взяв авто за 60 000 $ в кредит, то кредит треба ще й виплачувати, навіть без %%% та пені виходить по 1 т$ в міс (кредит - 5 р., без першого внеску), що після кризи 2008 для "менеджерів із з/п 3000грн" було доволі багато. Так що підозрюю, не вічно вони на тих кредитних Каєнах їздили (Каєн ще й заправляти треба - перших випусків - 20л/100 км.)
yura_ Шукати не буду - внутрішній голос підказує, що не знайду Знаю представників такого класу, що реально отримують не менше. Розумію, це - не аргумент, бо Ви скажете, що знаєте 1000 чол, які отримують по 2000 грн в міс. Але реально - є місячні доходи по 2т$ міс - приватна мед. практика, адвокати, судова система, керівники підрозділів на фірмах з персоналом від 1000 чол, хороші ІТ-шники. Більше того, за "злочинної влади" з/п в 16 000 грн. вищевказані особи вважали немалою, але потихеньку шукали ін. більш високооплачувану роботу (стосується 2 останніх категорій)
zahar_ написав:Во-вторых в уже три месяца заселяемом доме Милослаская 2 снижение на 3к в долл эквиваленте на 22%.
40к - 22% = 31 к
может приведете примеры такого снижения на Милославской, урокиматематикипрогуливающий вы наш?
Я говорю о 3к а вы чего тулите 1к напёрсточный вы наш?
Когда учётка yura_ у себя опцию "дураковключатель" выключит?
Или вы думаете что вы находетесь в рЫловском агентстве Аленевода из АСНУ злдыдня и можете вешать лапшу клиентам типа тёти дуне и дяди мите из села Далёкие Глухари?
Востаннє редагувалось zahar_ в Сер 29 жов, 2014 13:07, всього редагувалось 2 разів.