Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
максимум 2500 в кассе, зависит от отделение возможно и меньше но не больше, и 2500 с банкомата в день
це де так? забираю з каси без проблем 5 тис. і 12,5 тис.по картам) от і не розумію де проблема?))
киев отделение №4 ул.Гагарина. вчера при заказе 50 000 гривен на 11.11.2014 операционисты сразу сказали "заказывайте сколько хотите, но больше 2500 вам не выдадут"
Mirax написав:Якщо в банкоматі Дельти зняти з доларової ощадної комісія буде (за конвертацію чи ще яка)? І те саме якщо зі золотого гаманця?
с ОК будет в любом случае даже при снятии в родном банкомате Дельты. с любой другой карты со счетом 2625 при снятии в банкомате Дельты - не будет комиссии. при снятии в любом другом банкомате (кроме банкоматов Дельты) будет комиссия по всем без исключения картам. до 17.11 комисс 1%, после 17.11 - 5%.
Mirax написав:Якщо в банкоматі Дельти зняти з доларової ощадної комісія буде (за конвертацію чи ще яка)? І те саме якщо зі золотого гаманця?
Казали сьогодні зранку і Delta Official і в кол-центрі, що 1% не знімається за зняття через банкомат, а з 17 листопада 5% за конвертацію в Україні не вводиться, лише закордоном. Але можливо це стосується лише карток Дельта Клубу.
Востаннє редагувалось Investor в Сер 29 жов, 2014 14:09, всього редагувалось 3 разів.
Уважаемый Атэй, о результатах решения вопроса Клиент обязательно будет проинформирован.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Дельта Банк повертає до 2% від покупок за програмою «Заощаджуй на покупках з Дельта Банком». Детальніше: http://deltabank.com.ua/personal/cash_back/
cus написав:Ув. Delta official Чтобы зарегистрировать заявление, я должен его отнести в отделение, или можно направить скан-копию на e-mail, а регистрационный номер придет в ответ?
В зависимости от характера Вашего обращения определяются способы его подачи. Просим конкретизировать суть Вашего вопроса в личных сообщениях.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Дельта Банк повертає до 2% від покупок за програмою «Заощаджуй на покупках з Дельта Банком». Детальніше: http://deltabank.com.ua/personal/cash_back/
Delta official Просьба уточнить - если я сниму или рассчитаюсь в магазине в евро с долларовой карточки, то я буду оплачивать комиссию в 5% за расчет не в валюте счета?
Шановний Mirax, в описаному випадку, при знятті готівкових коштів в банкоматі з "Ощадної картки" плата за конвертаційні послуги на сьогоднішній день складає 1% від суми списання, при знятті коштів з "Золотого гаманця" - плата за конвертацію відсутня.