Добре, спокійна

|
|
![]() Юля Кіндра
Здравствуйте, Юля. На часах глубоко послеоперационное время, а депозит открытый в ФидоМаркете с датой окончания сегодня так и не вернулся. Колл-центр голосом и в чате меня "обрадовал" что до 00:00 завтрашнего дня деньги упадут на карту. Мне сообщили, что как правило, возвраты производятся в послеоперационное время. Но проценты ФИДО сегодня то уже не начисляет. Что за приколы с умышленным торможением движения средств? В чате мне сообщили, что я мог в операционное время подъехать в отделение и тогда было бы быстрее. Это как? Через Маркет получается медленнее чем через бумажно-менеджерскую работу и неудобства для клиента? Зачем тогда нужен депо-функционал Маркета? Сама концепция рушится оперативного удаленного управления средствами. Я не объявлял акцию с предложением для банка попользоваться моими деньгами совершенно бесплатно. Сумма там тестовая копеечная, по случаю закинутая на депо для пробы депоМаркета. Я потихоньку начал заносить в банк денежку и открыл еще несколько вкл., Теперь понимаю, что нужно читать сроки минимум +1 день бесплатно. Остался "осадок" (хотя "ложечки" до сей минуты тоже еще не нашлись). Мы так не подружимся. ![]() Re: ФІДО (СЕБ) БанкSMS с сообщением о том, что вчера в 23:26 деньги пришли на карту пришло сег. в 9:03. "Спасибо", в календарный день вложились. А по факту, затянули на банковский день.
![]()
Є ще такий пункт:
Юліє, я правильно розумію, що це означає відсутність комісії 7грв? ![]() Перехід на нову версію протоколу захистуШановні форумчани, до вашої уваги.
Підвищуємо безпеку! ФІДОБАНК переводить свої веб-ресурси на нову версію протоколу захисту З метою підвищення безпеки використання своїх веб-ресурсів з 5 листопада 2014 року ФІДОБАНК переходить на версію протоколу захисту TLSv1-1.2. Таке рішення дозволить суттєво знизити ризики інформаційної безпеки для клієнтів та банку в процесі використання таких ресурсів, як офіційний сайт ФІДОБАНКу При переході на цю версію протоколу можливі складнощі в користувачів старих версій браузера Explorer 6.0 при відкритті веб-ресурсів ФІДОБАНКу. Це пов’язано з тим, що в старих версіях Internet Explorer протокол TLSv1-1.2 не активовано за замовчуванням, що потребує додаткових налаштувань з боку користувачів. Якщо ви користуєтеся браузером Internet Explorer 6.0, для коректного відображення веб-ресурсів ФІДОБАНКу виконайте наступні дії: 1. В браузері Internet Explorer 6.0 зайдіть у властивості оглядача за таким шляхом: Сервіс – Властивості оглядача – вкладка «Додатково» – блок «Параметри» – розділ «Безпека»; 2. Виберіть використання протоколу TLS1.0; 3. Натисніть кнопку ОК для збереження змін; 4. Перезапустіть браузер. Також ви маєте можливість встановити та використовувати останні версії таких браузерів, як Google Chrome, Mozilla Firefox або Opera. У випадку виникнення труднощів, будь ласка, звертайтеся до Контакт-Центру ФІДОБАНКу за номером 0 800 30 76 76.
![]()
Це означає, що картку ви можете отримати безкоштовно. Тарифікація за нею базова - як для всіх "Штук", тобто комісія за зняття коштів в банкоматах - 7 грн незалежно від суми. Тарифи можна глянути на сайті картки "Штука"
|
|