Прохожий написав:Какой 1к хрущ столько стоил в 2009-м???
Гостинка 32м2 в 2009-м стоила 80куе??? вы бредите???
Нехай орендує далі. Орендувати вигідніше, ніж тратити купу грошей на своє житло))))
Ок, я в бреду. Вопрос к тем, кто в ясном сознании: Сколько стоила квартира 32 метра, Шулявка, дом второй половины 80-х, кирпич, 1 остановка до метро??? И сколько она стоит сейчас???
Serg-ik написав:Ок, я в бреду. Вопрос к тем, кто в ясном сознании: Сколько стоила квартира 32 метра, Шулявка, дом второй половины 80-х, кирпич, 1 остановка до метро??? И сколько она стоит сейчас???
flyman написав:Так вони діють по принципу Простоквашино. "Чтобы купить что-нибуть не нужное, надо сначала продать что-нибудь не нужное." От zahar_ замість старого хламу купив новобудову. Думаю, що не поганий вибір, так як менеше буде підозрілого контингенту, чим в старом хрущі. Та й бомжі в дупу Трої рідко коли добираються.
У тої новобудови є не лише плюси. Суттєвий мінус - розташування. Я багато разів наголошував, що оцінка, що краще - новобудова в дупі чи хрущ у хорошому місці - абсолютно суб'єктивна. Тому тут нема сенсу сперечатися.
flyman написав:На м.Святишоно на ж.д станції появилась нова посадочна платформа, кажуть що для міської електрички. Так що скоро можна буде без проблем з Коростеня добратися швидкісним рейковим транспортом в дупу Трої. -)
О майн гот. "Швидкісним рейковим" з пересадкою з приміської електрички на міську, з міської електрички на трамвай, проїхавши спочатку до Києва, потім все місто з заходу на схід дугою, з необхідністю вдало попасти у графік всіх трьох (благо трамвай хоч ходить часто) - це "без проблем"? Ви з Тернополя чи зі Спарти?
"Крім того, ми побудували нові платформи на станціях "Київ-Волинський", "Вишгородська" та "Святошин". Запуск електрички на станцію "Святошин" буде наступним етапом, оскільки щодоби з цього напрямку з передмість приїжджає близько 30 тисяч осіб", - додав начальник Південно-Західної залізниці.
Франт, ну що ковтнув, Ірпінь це іпеня іпенів в твому розумінні досі?
А про розвиток МРТ на Троєщину вже писалось, що є плани розвантажити ж.д міст біля Петрівки і курсуватимуть потяги з дупи Трої кожні 5 хв в сторону Петрівки і кожні 15 хв в сторону Видубичів.
flyman написав:Франт, ну що ковтнув, Ірпінь це іпеня іпенів в твому розумінні досі?
Так! Чоловіче, мене мало цікавить побут найбідніших верств населення. Я закінчив ВУЗ майже 25 років назад, а електричками перестав їздити десь 15 років назад.
Електрички - це транспорт для небогатих людей. Пенсіонерів, пільговиків, студентів. З них далеко не всі залишаться жити у Києві, бо не всі того варті.
А житло "на шару" в Україні мало кому дають - це ж не "совок"!
flyman написав:Франт, ну що ковтнув, Ірпінь це іпеня іпенів в твому розумінні досі?
Так! Чоловіче, мене мало цікавить побут найбідніших верств населення. Я закінчив ВУЗ майже 25 років назад, а електричками перестав їздити десь 15 років назад.
Електрички - це транспорт для небогатих людей. Пенсіонерів, пільговиків, студентів. З них далеко не всі залишаться жити у Києві, бо не всі того варті.
А житло "на шару" в Україні мало кому дають - це ж не "совок"!
Метро теж для злиднів і понаїхів? Маршрутки в пробках однозначно ліпше - для посереднього класу. Зате "пуповики" а-ля АйрМакс можуть собі дозволити 1,5 години добиратися із Пупового Яру до пл.Перемоги і годину до Бесарабки власною дуповозкою. "не всі того варті" - ОМГ, може не всі хочуть і можуть? Що за теорія меншовартості, це вам Льоня Космос навіяв?