Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
очередные отличные новости. хорошо что была еще карта другого банка... а то бы был неприятный конфуз в магазине. Хорошо что заботитесь о клиентах и предупреждаете о проблемах хотябы срочным смс (не говоря уже о том чтобы сделать это за пару дней заранее учитывая что ходят слухи что "сбой" вами и запланирован.)
Tarantino написав:В мене є Ощадна картка в євро. Збираюсь в країну ЄС. Я зможу нею розрахуватись в магазині? Ліміт буде 30 тис грн на місяць? В червні цією ж карткою розраховувався без проблем
Можете скрутити її в трубочку...і повішати на шию як амулет. Толку буде більше. Я вже з ЗГ в Австрії "тішуся" по чорному. Слава богу, що Приват не підвів, інакше із-за гівнодельтабанку накрилося б усе відрядження А, і до речі, усі нечіповані карти НЕ ГОДЯТЬСЯ для розрахунків у торгово-сервісній мережі за кордоном. Їх просто не приймає ПОС-термінал. Тож цінності із ЗГ-хіба пАнти шо ти власник "золотого" пластика, яким навіть не розрахуєшся в супермаркеті...
Nighthawk написав:А, і до речі, усі нечіповані карти НЕ ГОДЯТЬСЯ для розрахунків у торгово-сервісній мережі за кордоном. Їх просто не приймає ПОС-термінал. Тож цінності із ЗГ-хіба пАнти шо ти власник "золотого" пластика, яким навіть не розрахуєшся в супермаркеті...
Сделал перевод с своего счета в дельте,через "моментальные" дельта платежи, на свою карту в Платине.Дельта говорит что деньги отправлены.(оператор на Вип линии) на карте платины они не появились...как мне поступить что бы разобраться?Cпасибо за ответ!
Nighthawk написав:Можете скрутити її в трубочку...і повішати на шию як амулет. Толку буде більше. Я вже з ЗГ в Австрії "тішуся" по чорному. Слава богу, що Приват не підвів, інакше із-за гівнодельтабанку накрилося б усе відрядження А, і до речі, усі нечіповані карти НЕ ГОДЯТЬСЯ для розрахунків у торгово-сервісній мережі за кордоном. Їх просто не приймає ПОС-термінал. Тож цінності із ЗГ-хіба пАнти шо ти власник "золотого" пластика, яким навіть не розрахуєшся в супермаркеті...
То в продвинутой Австрии, я в Венгрии в магазинах, которые за евро торгуют расплачивался и не чипованной, но именной, а потом узнал про лимиты, но они мимо меня пролетели, новерно я не злоупотреблял своими деньгами и соблюдал безопасную опеку своего банка, дабы не потратить лишнее со свих денег
leha9111 написав:Сделал перевод с своего счета в дельте,через "моментальные" дельта платежи, на свою карту в Платине.Дельта говорит что деньги отправлены.(оператор на Вип линии) на карте платины они не появились...как мне поступить что бы разобраться?Cпасибо за ответ!
Я час назад на приват перевел с ПК№1, деньги пришли моментально. Сумма была 250 гривен Может большие суммы они не переводят.
Tarantino написав:В мене є Ощадна картка в євро. Збираюсь в країну ЄС. Я зможу нею розрахуватись в магазині? Ліміт буде 30 тис грн на місяць? В червні цією ж карткою розраховувався без проблем
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Календар платежів» від Дельта Банку - зручний сервіс, який значно спрощує процес оплати та економить час! Детальніше: http://deltabank.com.ua/press/news/2014/10/1994/