Байки про банки і не тільки....2008-2017

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 18441845184618471848 ... 5791>
Повідомлення Додано: Чет 06 лис, 2014 15:21

reef написав:0720 Спасибо!

Кто-нибудь что-нибудь может сказать про Златобанк?

Вы решили сыграть в "русскую рулетку"?
хуторянка

Подякував: 20 раз.
Подякували: 132 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 06 лис, 2014 15:25

Faceless Не судіть мене строго, в учасників форуму інша тема і я не буду заважати (адресую Faceless). Окремі особистості на форумі мені цікаві і сподіваюся, що вони допоможуть мені знайти відповіді на певні питання, але трохи згодом. Я, як той Харон відвідую обидва світи, які, як зазначив один співрозмовник, різні, тому опублікував на одному форумі квінтесенцію вчорашньої розмови.
"Тільки вчора “мав контакт” з людьми з іншого світу, протилежного моєму та всім тим, хто є заручником кредитного рабства або співчуває таким заручникам. Про це мені відверто і повідомили. Дійшло до смішного. Я опублікував текст свого коментаря (див. вище) і все відбулося чітко за описаним скріптом, правда, я не дав градусу дискусії підвищиться до відвертого скандалу. Бути провокатором в мене намірів не було, я ставив питання, на які хотів почути відповіді, адже на форумі зібралися “люди циничные и образованные” зі знанням “принципов экономики”. Певні лобісти не маскувалися і зразу перейшли до хамства, з іншими людьми було цікаво вести дискусію, хоча аргументованих відповідей я отримав мало. Деякі некоректні відповіді були швидко видалені, напевно, щоб не псувати картину перед великими людьми. Суть наступна:
- ні в якому ми не в кредитному рабстві, але живемо в цинічному світі,
- позичальники валютних кредитів хотіли менших відсотків – в них був вибір, точно як у того, хто сідає грати з шулером – те, що тобі здається низьким (процент) насправді виявиться заманюванням в борги і основним бізнесом, “фішкою” шулера, який здає тобі нібито виграшні карти, але в шулера завжди з’явиться туз з рукава.
- банки майже святі і їх оббріхують журналюги і недобросовісні позичальники, при цьому, було зазначено, що якщо за банками і є грішок, то це не масове явище, як то кажуть, одним грішком і один раз можна здорово заробити – на один і той самий грішок рідко хто купляється.
- не видають депозити, бо позичальнкии не платять за кредитом і інтереси позичальників ніколи не зійдуться з інтересами вкладників, забувають, що на цю тему є анекдот: доки позичальники і вкладники ділять корову (гроші), тягнучи її у різні боки, хтось дуже розумний (банк) просто доїть корову у відро.
- за короткий строк (3 роки) можна виплатити іпотечний кредит під 24-26% і немає жодних проблем – суть бізнесу чи інших джерел виплати не пояснюється і т.і.
Якщо дозволить цей сайт, можу повідомити адресу форуму, він дійсно поважний. Дуже прошу не вступати в дискусії на цьому форумі. Він може бути цікавим з точку зору отримання інформації від окремих адекватних осіб."
Чи правильно я все виклав? Я не скандаліст і адресу цього форуму не розмістив, щоб не псувати діалог, як то кажуть, тет-а-тет. Ціль моя одна - зрозуміти підґрунтя кожної думки, щоб отримати додаткові аргументи. До речі, борг валютних позичальників додатково зріс по Україні у сумі до 180 мільярдів гривень через девальвацію.
Востаннє редагувалось vlastneba в Чет 06 лис, 2014 16:21, всього редагувалось 1 раз.
vlastneba

Подякував: 0 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 06 лис, 2014 15:25

reef написав:0720 Спасибо!

Его активно рекламируют в брошюрах "Панорама" в самолетах МАУ.
Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 06 лис, 2014 15:53

Re: Байки про банки і не тільки....

reef написав:Кто-нибудь что-нибудь может сказать про Златобанк?

Банк не такий і простий - у Львівській політехніці там є зарплатний проект. Тобто, хтось його туди просунув.
Хоча раніше зарплатні проекти політехніки були у Форумі :)
kmm3

Подякував: 45 раз.
Подякували: 207 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 06 лис, 2014 16:02

ВВГ написав:
  IMPRINTER написав:а что Газ уже не банк-агент ФГВФЛ? :shock:

так список вроде всегда был нестабильным

список по состоянию на сегодня с сайта ФГВФЛ
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Подякував: 228 раз.
Подякували: 6253 раз.

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Чет 06 лис, 2014 16:03

Пошук "базового сімейного" банку за критеріями

Може, хтось вже провів аналіз та пошук, та може порадити надійний банк, бажано з 1-ї чи 2-ї десятці, який би був "базовим" для зберігання особистих фінансів, розрахунків в Україні та за кордоном, а також за комунальні послуги та в інтернеті.
Що міг би задовольнити наступні побажання по рахункам та карткам:

Невелика плата за обслуговування
Валюта: гривня (в подальшому євро та долар)
Кредит не потрібен
Великий процент на залишок особистих коштів
Безоплатне поповнення:
- Готівкою
- З іншої картки банку через інет-банкінг
Безоплатне отримання коштів:
- В касах банку
- В банкоматах банку
Конвертація для валютних платежів – не більше 1% та за курсом MC чи VISA
Присутність інет-банкінга з можливістю безкоштовного перекидання грошей між рахунками та картками цього банку, які належать одному клієнту.
Все це було та подобалось у Дельті, але щось зараз з ним зовсім сумно!))
Magic

Подякував: 6 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 06 лис, 2014 16:15

Re: Байки про банки і не тільки....

kmm3 написав:Хоча раніше зарплатні проекти політехніки були у Форумі

а Форум де тепер :(, хтось же мусить професуру обслуговувати :)
m u k

Подякував: 452 раз.
Подякували: 143 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 06 лис, 2014 16:20

Гонтарева объяснила успехи банка Порошенко

Причины стремительного роста активов Международного инвестиционного банка, принадлежащего президенту Петру Порошенко, не может объяснить даже НБУ.

Причины стремительного роста активов Международного инвестиционного банка, принадлежащего президенту Петру Порошенко, не может объяснить даже НБУ. Об этом сообщила глава Национального банка Валерия Гонтарева, передает maanimo.
"Что касается стремительного роста активов этого банка, то мы не можем предъявить никаких объяснений по этому поводу, так как мы не делали стресс-тест этого банка", - сказала Гонтарева.
Также глава НБУ дополнила, несмотря на кризис в стане, рост доходности финансового учреждения Перта Порошенко не связан с коррупционными доходами.
"МИБ - небольшой, но довольно стабильный. А значительный рост финансовых активов, возможно, поднялся из-за того, что в его активах и пассивах есть большая доля иностранной валюты. Дело в том, что национальная валюта подешевела, тогда как иностранная валюта по сравнению с ней намного укрепилась выше. То есть фактического роста активов не произошло",- сказала глава В.Гонтарева.

Но все же, многие банки тоже имели большую часть активов, только почему-то за 9 месяцев активы МИБ увеличились на 50%, при этом, показатель банковской системы составил 5%. И даже в таком случае глава НБУ Валерия Гонтарева считает, что оснований для проверки банка нет, проводить стресс-тестирование никто не собирается.

http://ubr.ua/finances/banking-sector/g ... nko-314271
m u k

Подякував: 452 раз.
Подякували: 143 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 06 лис, 2014 17:03

Ситуация в БС по альтернативным источникам (не отчетность НБУ). Краткий обзор.

Совокупные гривневые остатки клиентов банков приблизились к уровню на начало года, после наибольшего проседания в марте-апреле и пика на конец августа. С сентября гривневые остатки опять начали медленно снижаться. Основной составляющей динамики были остатки на текущих счетах юрлиц, которые наращивались практически непрерывно и быстрыми темпами.
Текущие счета физлиц, после максимального проседания в марте, не смогли вернутся к значениям на начало года. Депозиты же физлиц снизились еще более радикально, и, не дотянувшись летом до январских уровней, потеряли к 4 кварталу около четверти.

Валютные остатки клиентов банков показывают равномерную негативную динамику, упав ориентировочно на треть как минимум. Тут ситуация обратная - крутое пике по остаткам юрлиц со слабыми попытками притормозить и смутными надеждами на смену динамики к концу года, сложились в целом вдвое. Физлица следуют тренду хоть и медленнее, но увереннее и монотоннее выносят валюту и вынесли уже треть от того, что было на начало года как с текущих счетов, так и с депозитов.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 06 лис, 2014 19:03

reef написав:

За несколько лет хранения депозита в Златобанке ни разу не было задержки с выплатой процентов, день в день.
Депозит никогда не забирала, т.к. интересуют именно проценты.
Hella

Подякував: 146 раз.
Подякували: 41 раз.

Профіль

#<1 ... 18441845184618471848 ... 5791>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор