Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Я все розумію, але чому не можна будо зробити комунікацію хоча б за день до відключення карток? Типу "шановні клієнти, запасіться готівкою та терпінням, ми з __ по __ мігруємо" Так ні, ми маємо в магазині перебирати карки перед касиром, та зрештою розраховуватись готівкою.
Уважаемый igor_gia, Банк делает все возможное для отправки платежей в максимально сжатые сроки.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Календар платежів» від Дельта Банку - зручний сервіс, який значно спрощує процес оплати та економить час! Детальніше: http://deltabank.com.ua/press/news/2014/10/1994/
Delta official мне надо оплатить покупку в Метро на 5к грн, а у меня кредитка мастер-кард. Вы говорите шо можно перебросить на карту виза (у меня есть визы, например Максим). Если я переброшу - вы мне эту операцию в грейс период запишите? Я уже не прошу даже кешбек, хоть бы с грейса не выкинули карточку!
r_brakovyi написав:Я все розумію, але чому не можна будо зробити комунікацію хоча б за день до відключення карток? Типу "шановні клієнти, запасіться готівкою та терпінням, ми з __ по __ мігруємо" Так ні, ми маємо в магазині перебирати карки перед касиром, та зрештою розраховуватись готівкою.