Унутре банка денежка может бегать до бесконечности.

|
|
![]() Уважаемый gd1galanet,
для проверки информации просьба уточнить Ваши контактные данные на электронный адрес нашего Банка: consultant@deltabank.com.ua или info@deltabank.com.ua. Заранее благодарны! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Календар платежів» від Дельта Банку - зручний сервіс, який значно спрощує процес оплати та економить час! Детальніше:
![]() Delta official А смысл звонил на горячую линию посоветовали делать платеж на 2500 грн. толку то нет. То что хочу купить 239 юсд выходит. Ладно счас кину Вам свои данные и о вдруг смогу потратить астрономически большую сумму в 240 долларов.
![]() Re: ДельтаЗакінчився строк дії Visa Gold "Золотий гаманець депозит 2012", запросили до банку, сказали, що таких карток вже нема, тому буде оформлена Visa Gold Дельта-клубу. ОК, але перевипуск коштує 100 грн. Це правильно? Це ж перевипуск не з моєї ініціативи, а з ініціативи банку? Далі, менеджер сказала, що номер картки тепер буде інший (раніше коли мені перевипускали Visa Gold номер зберігався). Це так має бути? Чи не можна було зберегти номер картки? Тому що вона (картка) "підв'язана" у мене до певних сервісів і тепер мені треба буде знов проходити цю процедуру.
![]() Поїхав у відядження з однією карткою, готівка закінчується, а кредитка відмовляється працювати, життя вдалось!!! Скоро почну знімати шоу - "орел и решка - перезагрузка" за 100$ місяць в США. Дeльта-команда, коли буде все ок? А то мені вже перестає бути смішно- навіть починає бути страшно. Які ркальні терміни - супорт нічого не каже конкретно.
![]() Шановний Hennady,
прохання уточнити адресу відділення Банку, до якого Ви зверталися, а також Ваші контактні дані, в особистих повідомленнях Delta official. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Календар платежів» від Дельта Банку - зручний сервіс, який значно спрощує процес оплати та економить час! Детальніше: Востаннє редагувалось Delta official в Суб 08 лис, 2014 07:55, всього редагувалось 1 раз.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|