Городской коммерческий банк CityCommerce БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 17721773177417751776 ... 2663>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Городской коммерческий банк CityCommerce БАНКРОТ 2.6 5 426
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
42%
177
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
12%
52
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
10%
44
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
17%
74
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
19%
79
Всього голосів : 426
Повідомлення Додано: Сер 12 лис, 2014 16:59

Инициативная группа.

Уважаемые вкладчики! Есть НОВОСТИ. Как стало известно из официальных источников (прямой телефонный разговор), на сегодняшний день идут переговоры между НБУ и акционерами нашего банка. Итог переговоров будет известен в конце следующей недели. Итогом станет альтернатива - либо акционеры вносят столько денег, что банк начинает выполнять свои обязательства в полном объеме, либо ведение ВА. Ни о каких суммах в 500, 200, или других подачках речь не идет. Только выполнение обязательств в полном объеме. Лично у меня огромные сомнения относительно миллиардной выплаты вкладов по всем регионам. Однако, ждем решения НБУ до конца следующей недели. За это время наши действия таковы:
1. продолжаем наполнять информацией коллективную таблицу по счету 9806.
2. продолжаем (по- возможности) оформлять документы с доказательством невозврата вкладов (вимог1, вимога 2, скарга в НБУ).
3. просим всех вкладчиков из регионов, где закрыты отделения и нет никакой возможности оформить вимоги, переслать нам информацию по своим вкладам без вимог и скарги. Укажите свои ФИО, город, № отделения, где были деньги, номер и дату договора и сумму вклада. Мы включим вашу информацию в таблицу с пометкой о закрытии отделения и переводе вкладов в другие города.
4.Инициативная группа продолжает работать в отд.№1, на Никольско-Слободской, 2в. Консультируем, оформляем документы с 12-00 до последнего клиента.
5.Напоминаем, что в связи с требованием НБУ документально подтвердить невозврат наших вкладов, мы должны оформлять вимоги в соответствии с ограничениями на возврат денег: 150 000грн. в день для гривневых вкладов и 15000грн. в день в эквиваленте для валютных вкладов. Каждая наша вимога 2 - это подтверждение невозврата денег. Тексты вимог и скарги ниже. Более подробную информацию о нашей тактике читайте на стр. 1710, 1715.
6.электронка для пересылки информации avrora0505@gmail.com

Вимога 1.
Голові правління
ПАТ «Міський комерційний банк»
від________________________________
адреса____________________________
тел._________________________

Вимога
про виконання зобов'язань по банківському договору.

Вимагаю повернути протягом ________________________________________(вказати кількість днів, протягом яких ви хочете отримати ваші кошти, наприклад: протягом пяти днів)___________ 2014р. (вказати дати днів, коли ви будете отримувати ваші кошти, наприклад: 13,14,17,18,19 листопада) мої кошти в повному обсязі згідно умов Договору № _________________ від _________201__р. в сумі __________________________________________________________________
через касу банку в порядку, передбаченому п.3.3. Постанови НБУ « Про затвердження Положення про порядок здійснення банками України вкладних (депозитних) операцій з юридичними і фізичними особами» від 03.12.2003 № 516, яким встановлено, що: «3.3. Банки повертають вклади (депозити) та сплачують нараховані проценти у строки, що визначені умовами договору банківського вкладу (депозиту) між вкладником і банком.
За договором банківського вкладу (депозиту) незалежно від його виду
банк зобов'язаний видати вклад або його частину на першу вимогу
вкладника, крім вкладів, розміщених юридичними особами на інших умовах
повернення, які встановлені договором».
У разі невиконання моєї вимоги про повернення вкладу
(депозиту), вимагаю надати мені письмове повідомлення про невиконання
моєї вимоги із зазначенням причини, дати взяття вимоги на облік, дати
видачі повідомлення, прізвища, ім'я та по батькові уповноважених осіб
і відбитка печатки банку; а також повідомити мене про взяття вимоги
на облік за відповідним позабалансовим рахунком 9806 "Документи
фізичних осіб, що не виконані в строк з вини банку» згідно "Інструкції
про застосування плану рахунків бухгалтерського обліку банків
України", затвердженої Постановою Правління НБУ від 17.06.2004 р.
№280.
Дата підпис

Вимога 2.
Голові правління
від _____________________________
адреса__________________________
Тел. _________________

Вимога
про надання письмового повідомлення про невиконання
розрахункового документа.

Повідомляю вас про те, що сьогодні, __________________2014 р.(вказати день, коли ви прийшли за коштами), в день повернення моїх коштів згідно моєї Вимоги від _____________2014 р. вх. ________________ та згідно умов Договору № __________________ від ___________________ 201__р., мені було відмовлено в отриманні грошових коштів через касу банку в повному обсязі в сумі __________________________________________________________________(вказуємо суму, згідно Постанови НБУ: 150 000грн, або 1000дол. або 800євро)
Вимагаю надати мені письмове повідомлення про невиконання моєї
вимоги про повернення вкладу із зазначенням причини, дати взяття
вимоги на облік, дати видачі повідомлення, прізвища, ім'я та по
батькові уповноважених осіб і відбитка печатки банку, а також
повідомити про дату взяття моєї вимоги на облік за позабалансовим
рахунком №9806 "Документи фізичних осіб, що не виконані в строк з вини
банку» згідно "Інструкції про застосування плану рахунків
бухгалтерського обліку банків України", затвердженої Постановою
Правління НБУ від 17.06.2004 р. №280 та згідно п.3.3. Постанови НБУ «Про затвердження Положення про порядок здійснення банками України
вкладних (депозитних) операцій з юридичними і фізичними особами» від 03.12.2003 № 516, яким встановлено: «3.3. У разі невиконання (неналежного виконання) банком вимоги фізичної особи про повернення вкладу (депозиту) або його частини (документ на переказ/заява про повернення коштів тощо) (далі - вимога) банк зобов'язаний: прийняти вимогу шляхом проставлення на ній: дати отримання, підпису уповноваженої особи, відбитка штампа банку та видачі фізичній особі письмового повідомлення про невиконання (неналежне виконання) цієї вимоги із зазначенням причини, дати взяття вимоги на облік, дати видачі повідомлення, прізвища, ім'я та по батькові уповноважених осіб і відбитка печатки банку; взяти вимогу на облік за відповідним позабалансовим рахунком».
Дата підпис

Скарга до НБУ.
Голові НБУ
Гонтарєвій В.О.
вкладника
ПІБ.__________________________________
Адреса________________________________
Тел.________________________

Скарга
про порушення законодавства у сфері банківської діяльності

Повідомляю вас про те, що ПАТ «Міський комерційний банк»
відмовляється надати мені письмове повідомлення про невиконання
(неналежне виконання) моєї вимоги про повернення вкладу (депозиту) із
зазначенням причини, дати взяття вимоги на облік, дати видачі
повідомлення, прізвища, ім'я та по батькові уповноважених осіб і
відбитка печатки банку, а також відмовляється повідомити мене про
взяття вимоги на облік за відповідним позабалансовим рахунком №9806.
Таким чином, ПАТ «Міський комерційний банк» грубо порушує
"Інструкцію про застосування плану рахунків бухгалтерського обліку
банків України", затверджену Постановою Правління НБУ від 17.06.2004р. №280 стосовно позабалансового рахунку №9806 "Документи фізичних
осіб, що не виконані в строк з вини банку" та порушує вимоги п.3.3.
Постанови НБУ «Про затвердження Положення про порядок здійснення
банками України вкладних (депозитних) операцій з юридичними і
фізичними особами» від 03.12.2003 № 516.
Прошу керівництво НБУ здійснити законні заходи реагування щодо
порушень чинного законодавства України з боку ПАТ «Міський комерційний
банк» та зобов’язати керівництво банку надати мені письмове повідомлення про невиконання моєї вимоги та зобов’язати обліковувати мою вимогу на позабалансовому рахунку 9806.
Додатки (копії):
1. Договір банківського вкладу № _________________ від __________ 201_р.
2. Виписка про залишок на банківському рахунку.
3. Вимога 1 від _____________2014р. вх. № ___________________.
4. Вимога 2 від ______________2014р. вх. № ____________________.
Дата підпис.
Востаннє редагувалось solomon123 в Сер 12 лис, 2014 17:08, всього редагувалось 2 разів.
solomon123

Подякував: 1 раз.
Подякували: 365 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 лис, 2014 17:05

0307 написав:Ежедневно в банк приходит около 600 писем! Завал - в прямом смысле. Апелляцию на решения суда, банк уже не подаёт. Шепотом сообщили - ждут 24 ноября.

подает еще и как! проверенно на себе. хотя требования согласно договора. тянут скоты время...
vistec7

Подякував: 0 раз.
Подякували: 20 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 лис, 2014 17:17

ЕСТЬ ВОПРОС

Был на днях в отделении на Московкой,8б.
Часть офиса с Паруса переехала, часть закрывает дела в Парусе.
Очередное открытие отделения планируют на 19.11.2014г.
До 19.11. сотрудники ни о чём говорить не хотят, да и не могут.
Произошли некоторые кадровые перестановки.

Вопрос: есть кто-то с реальным опытом судов с ССB и получением конечного результата? Получил кто-то деньги через исполнительную? Корсчета живы?
На сайте минфин.ком.уа один человек написал о опыте получения денег и всё вроде складно, но смутило одно, что элементарно получил свои деньги через исполнительную... По моей информации,- судится да, выиграть дело - да, получить деньги по решению суда - ну попробуй... :roll: Кто имеет реальный практический опыт, плиз, расставьте точки над И.
motor_25

Подякував: 3 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 лис, 2014 17:38

motor_25 написав:Был на днях в отделении на Московкой,8б.
Часть офиса с Паруса переехала, часть закрывает дела в Парусе.
Очередное открытие отделения планируют на 19.11.2014г.
До 19.11. сотрудники ни о чём говорить не хотят, да и не могут.
Произошли некоторые кадровые перестановки.

банкет по случаю открытия будет?
kos65

Подякував: 87 раз.
Подякували: 208 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 лис, 2014 17:39

Инициативная группа - АКЦИЯ возле НБУ.

Уважаемые вкладчики! Инициативная группа приняла решение о проведении АКЦИИ вкладчиков нашего банка возле НБУ, на Институтской, 9. Цель акции - поддержка наших требований о наведении законного порядка в работе Ситикомерцбанка и немедленном решении вопроса возвращения вкладов в связи с окончанием срока работы куратора НБУ(180 дней истекают 19 ноября). НБУ обязан либо отозвать лицензию, либо обеспечить полноценную работу банка.
Акция состоится 19 ноября, в 15-00. В этот день, представитель инициативной группы будет иметь личный прием у 1-го заместителя главы НБУ - Писарука. Просим всех, прийти и поддержать наши требования.
19 ноября, среда, 15-00, возле НБУ.
solomon123

Подякував: 1 раз.
Подякували: 365 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 лис, 2014 17:53

solomon123 написав:Уважаемые вкладчики! Инициативная группа приняла решение о проведении АКЦИИ вкладчиков нашего банка возле НБУ, на Институтской, 9. Цель акции - поддержка наших требований о наведении законного порядка в работе Ситикомерцбанка и немедленном решении вопроса возвращения вкладов в связи с окончанием срока работы куратора НБУ(180 дней истекают 19 ноября). НБУ обязан либо отозвать лицензию, либо обеспечить полноценную работу банка.
Акция состоится 19 ноября, в 15-00. В этот день, представитель инициативной группы будет иметь личный прием у 1-го заместителя главы НБУ - Писарука. Просим всех, прийти и поддержать наши требования.
19 ноября, среда, 15-00, возле НБУ.

Держу за вас кулаки!!! Жаль сам приехать не смогу, слишком далеко мне. Может стоило митинговать раньше? до окончанием срока работы куратора НБУ? и почему все говорили о 23 ноября?
san4os

Подякував: 3 раз.
Подякували: 21 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 лис, 2014 19:16

Re: Городской коммерческий банк CityCommerce Bank

solomon123 написав:19 ноября, среда, 15-00, возле НБУ.

Щас гляну поезда Днепр-Киев и цену билетов! :oops:
Tando

Подякував: 1451 раз.
Подякували: 86 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 лис, 2014 19:18

Re: Городской коммерческий банк CityCommerce Bank

solomon123 написав:либо акционеры вносят столько денег, что банк начинает выполнять свои обязательства в полном объеме

Интересно, а как с закрытыми отделениями будет?
varlo

Подякував: 352 раз.
Подякували: 804 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 лис, 2014 19:29

Банк подав апеляцію на рішення суду-заява про злочин

vistec7 Якщо банк подав апеляцію на рішення суду, то дайте їм можливість жалкувати про це - подайте до ГПУ і МВС заяву про вчинення злочину по ст.5 і ч.1.ст.191. В них буде чим зайнятися :)
b3254

Подякував: 5 раз.
Подякували: 108 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 лис, 2014 19:33

Ніяких коштів власники вносити не будуть

solomon123 Ніяких коштів власники вносити не будуть. Для них важливо було, щоб до введення ТА можна було вивести усі гроші і виїхати за кордон, і не було проти них кримінальних справ.

Рух за вимогу надати довідку по рахунку 9806 був для цих аферистів самим класним способом відволікання від подачі позовів до суду і порушення кримінальних справ.
==
Уважаемые вкладчики! Есть НОВОСТИ. Как стало известно из официальных источников (прямой телефонный разговор), на сегодняшний день идут переговоры между НБУ и акционерами нашего банка. Итог переговоров будет известен в конце следующей недели. Итогом станет альтернатива - либо акционеры вносят столько денег, что банк начинает выполнять свои обязательства в полном объеме, либо ведение ВА. Ни о каких суммах в 500, 200, или других подачках речь не идет. Только выполнение обязательств в полном объеме. Лично у меня огромные сомнения относительно миллиардной выплаты вкладов по всем регионам. Однако, ждем решения НБУ до конца следующей недели. За это время наши действия таковы:
1. продолжаем наполнять информацией коллективную таблицу по счету 9806.
2. продолжаем (по- возможности) оформлять документы с доказательством невозврата вкладов (вимог1, вимога 2, скарга в НБУ).
3. просим всех вкладчиков из регионов, где закрыты отделения и нет никакой возможности оформить вимоги, переслать нам информацию по своим вкладам без вимог и скарги. Укажите свои ФИО, город, № отделения, где были деньги, номер и дату договора и сумму вклада. Мы включим вашу информацию в таблицу с пометкой о закрытии отделения и переводе вкладов в другие города.
4.Инициативная группа продолжает работать в отд.№1, на Никольско-Слободской, 2в. Консультируем, оформляем документы с 12-00 до последнего клиента.
5.Напоминаем, что в связи с требованием НБУ документально подтвердить невозврат наших вкладов, мы должны оформлять вимоги в соответствии с ограничениями на возврат денег: 150 000грн. в день для гривневых вкладов и 15000грн. в день в эквиваленте для валютных вкладов. Каждая наша вимога 2 - это подтверждение невозврата денег. Тексты вимог и скарги ниже. Более подробную информацию о нашей тактике читайте на стр. 1710, 1715.
6.электронка для пересылки информации avrora0505@gmail.com

Вимога 1.
Голові правління
від________________________________
адреса____________________________
тел._________________________

Вимога
про виконання зобов'язань по банківському договору.

Вимагаю повернути протягом ________________________________________(вказати кількість днів, протягом яких ви хочете отримати ваші кошти, наприклад: протягом пяти днів)___________ 2014р. (вказати дати днів, коли ви будете отримувати ваші кошти, наприклад: 13,14,17,18,19 листопада) мої кошти в повному обсязі згідно умов Договору № _________________ від _________201__р. в сумі __________________________________________________________________
через касу банку в порядку, передбаченому п.3.3. Постанови НБУ « Про затвердження Положення про порядок здійснення банками України вкладних (депозитних) операцій з юридичними і фізичними особами» від 03.12.2003 № 516, яким встановлено, що: «3.3. Банки повертають вклади (депозити) та сплачують нараховані проценти у строки, що визначені умовами договору банківського вкладу (депозиту) між вкладником і банком.
За договором банківського вкладу (депозиту) незалежно від його виду
банк зобов'язаний видати вклад або його частину на першу вимогу
вкладника, крім вкладів, розміщених юридичними особами на інших умовах
повернення, які встановлені договором».
У разі невиконання моєї вимоги про повернення вкладу
(депозиту), вимагаю надати мені письмове повідомлення про невиконання
моєї вимоги із зазначенням причини, дати взяття вимоги на облік, дати
видачі повідомлення, прізвища, ім'я та по батькові уповноважених осіб
і відбитка печатки банку; а також повідомити мене про взяття вимоги
на облік за відповідним позабалансовим рахунком 9806 "Документи
фізичних осіб, що не виконані в строк з вини банку» згідно "Інструкції
про застосування плану рахунків бухгалтерського обліку банків
України", затвердженої Постановою Правління НБУ від 17.06.2004 р.
№280.
Дата підпис

Вимога 2.
Голові правління
від _____________________________
адреса__________________________
Тел. _________________

Вимога
про надання письмового повідомлення про невиконання
розрахункового документа.

Повідомляю вас про те, що сьогодні, __________________2014 р.(вказати день, коли ви прийшли за коштами), в день повернення моїх коштів згідно моєї Вимоги від _____________2014 р. вх. ________________ та згідно умов Договору № __________________ від ___________________ 201__р., мені було відмовлено в отриманні грошових коштів через касу банку в повному обсязі в сумі __________________________________________________________________(вказуємо суму, згідно Постанови НБУ: 150 000грн, або 1000дол. або 800євро)
Вимагаю надати мені письмове повідомлення про невиконання моєї
вимоги про повернення вкладу із зазначенням причини, дати взяття
вимоги на облік, дати видачі повідомлення, прізвища, ім'я та по
батькові уповноважених осіб і відбитка печатки банку, а також
повідомити про дату взяття моєї вимоги на облік за позабалансовим
рахунком №9806 "Документи фізичних осіб, що не виконані в строк з вини
банку» згідно "Інструкції про застосування плану рахунків
бухгалтерського обліку банків України", затвердженої Постановою
Правління НБУ від 17.06.2004 р. №280 та згідно п.3.3. Постанови НБУ «Про затвердження Положення про порядок здійснення банками України
вкладних (депозитних) операцій з юридичними і фізичними особами» від 03.12.2003 № 516, яким встановлено: «3.3. У разі невиконання (неналежного виконання) банком вимоги фізичної особи про повернення вкладу (депозиту) або його частини (документ на переказ/заява про повернення коштів тощо) (далі - вимога) банк зобов'язаний: прийняти вимогу шляхом проставлення на ній: дати отримання, підпису уповноваженої особи, відбитка штампа банку та видачі фізичній особі письмового повідомлення про невиконання (неналежне виконання) цієї вимоги із зазначенням причини, дати взяття вимоги на облік, дати видачі повідомлення, прізвища, ім'я та по батькові уповноважених осіб і відбитка печатки банку; взяти вимогу на облік за відповідним позабалансовим рахунком».
Дата підпис

Скарга до НБУ.
Голові НБУ
Гонтарєвій В.О.
вкладника
ПІБ.__________________________________
Адреса________________________________
Тел.________________________

Скарга
про порушення законодавства у сфері банківської діяльності

Повідомляю вас про те, що ПАТ «Міський комерційний банк»
відмовляється надати мені письмове повідомлення про невиконання
(неналежне виконання) моєї вимоги про повернення вкладу (депозиту) із
зазначенням причини, дати взяття вимоги на облік, дати видачі
повідомлення, прізвища, ім'я та по батькові уповноважених осіб і
відбитка печатки банку, а також відмовляється повідомити мене про
взяття вимоги на облік за відповідним позабалансовим рахунком №9806.
Таким чином, ПАТ «Міський комерційний банк» грубо порушує
"Інструкцію про застосування плану рахунків бухгалтерського обліку
банків України", затверджену Постановою Правління НБУ від 17.06.2004р. №280 стосовно позабалансового рахунку №9806 "Документи фізичних
осіб, що не виконані в строк з вини банку" та порушує вимоги п.3.3.
Постанови НБУ «Про затвердження Положення про порядок здійснення
банками України вкладних (депозитних) операцій з юридичними і
фізичними особами» від 03.12.2003 № 516.
Прошу керівництво НБУ здійснити законні заходи реагування щодо
порушень чинного законодавства України з боку ПАТ «Міський комерційний
банк» та зобов’язати керівництво банку надати мені письмове повідомлення про невиконання моєї вимоги та зобов’язати обліковувати мою вимогу на позабалансовому рахунку 9806.
Додатки (копії):
1. Договір банківського вкладу № _________________ від __________ 201_р.
2. Виписка про залишок на банківському рахунку.
3. Вимога 1 від _____________2014р. вх. № ___________________.
4. Вимога 2 від ______________2014р. вх. № ____________________.
Дата підпис.
Востаннє редагувалось b3254 в Сер 12 лис, 2014 19:46, всього редагувалось 1 раз.
b3254

Подякував: 5 раз.
Подякували: 108 раз.

Профіль

#<1 ... 17721773177417751776 ... 2663>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор