|
ФІДОБАНК (у стадії ліквідації) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: П'ят 14 лис, 2014 20:22
Зануда написав: Юля Кіндра написав:Фідобанк запрошує до співпраці агентів з продажу банківських продуктів
Что-то мне становится страшно. Я всегда старался держаться подальше от MLM, а тут эти методы в банке 
Мда... Дельта тоже в этом году стала предлагать за приведенного пенсионера по 100 грн, и до чего докатились...
-
Ferlakur
-
-
- Подякував: 323 раз.
- Подякували: 321 раз.
-
-
Профіль
-
-
kievenerg не розумію про що ви? що маєте на увазі? Якщо не має бажання допомагати, то прошу не відволікатись. Дякую
-
Все буде добре
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Юля Кіндра написав: Зануда написав: Юля Кіндра написав:Фідобанк запрошує до співпраці агентів з продажу банківських продуктів
Что-то мне становится страшно. Я всегда старался держаться подальше от MLM, а тут эти методы в банке 
Зовсім ні. Агент не працює абсолютно з документами, а лише консультує. Всі продукти клієнт оформлює самостійно, у відділенні з менеджером, без необхідності в присутності агента. Агент не виступає посередником в документах. Договори виключно між банком та клієнтом. Роль агента полягає в тому, щоб залучити нових клієнтів - фактично призначити їм зустріч у банку.
ако в бегемоте 
-
37 раз баненый
-
-
- Заблокований
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 23 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 лис, 2014 20:26
До речі, агентські мережі працюють у кількох банках в Україні, які у першій 20-ці за активами. Але лише одиниці є ефективними. Ми проаналізували всі пропозиції та розробили свою систему винагарод. І ось запускаємо пілотний проект, поки що в Києві. Будемо дивитися чи буде працювати. Запрошуємо бажаючих спробувати себе у продажах. Колеги нададуть вам деталі, якщо напишете на CV@fidobank.ua
-
Юля Кіндра
-
-
- Заблокований
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 60 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 лис, 2014 20:32
Юля Кіндра написав:Роль агента полягає в тому, щоб залучити нових клієнтів - фактично призначити їм зустріч у банку.
Понимаю, но скажу Вам честно. Если меня попытаются излишне активно склонить к выбору какого-то банка, я навсегда исключу его из возможных вариантов выбора. Банк должен быть солидным и не опускаться до уровня "агентов канадской оптовой компании". Агент с улицы не сможет сделать так, чтобы я думал, что сделал выбор банка самостоятельно.
-
Зануда
-
-
- Заблокований
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 44 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 лис, 2014 20:33
Ferlakur написав: Зануда написав: Юля Кіндра написав:Фідобанк запрошує до співпраці агентів з продажу банківських продуктів
Мда... Дель та тоже в этом году стала предлагать за приведенного пенсионера по 100 грн, и до чего докатились...
Ми маємо не таку велику мережу відділень, аби могли консультвувати на кожному кроці. Агенти - це можливість збільшити консультативні потужності). Ми як інноваційний банк випробовуємо різні канали залучення клієнтів.
-
Юля Кіндра
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 лис, 2014 20:36
Зануда написав: Юля Кіндра написав:Роль агента полягає в тому, щоб залучити нових клієнтів - фактично призначити їм зустріч у банку.
Понимаю, но скажу Вам честно. Если меня попытаются излишне активно склонить к выбору какого-то банка, я навсегда исключу его из возможных вариантов выбора. Банк должен быть солидным и не опускаться до уровня "агентов канадской оптовой компании". Агент с улицы не сможет сделать так, чтобы я думал, что сделал выбор банка самостоятельно.
Дякую за вашу думку. Я передам дану інформацію нашим колегам, які займаються даним напрямком. Тим не менше, ми за якість, для цього організовуємо зустріч з потенційним кандидатом, проводимо навчання. Як ви кажете, система "агентов канадской оптовой компании" - не наша ціль.
-
Юля Кіндра
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 лис, 2014 20:39
clientage написав: Юля Кіндра написав:Фідобанк запрошує до співпраці агентів з продажу банківських продуктів
Этааа, и даж я могу, из 432 бригады неадекватов поучаствовать?
Напишіть, будь ласка, на CV@fidobank.ua
-
Юля Кіндра
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 лис, 2014 20:44
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 14 лис, 2014 20:50
А вклад Щаслива сімка в суботу можна оформити в Фідомаркеті? Він відкриється суботою чи понеділком? Якщо Щаслива сімка закінчується в святковий день, його в наступний робочий день можна забрати?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
|