У нас на одесском форуме полные неадекваты тусуются , по-моему , до сих пор ждут павосемь . Я вчера выложила эту ссылку , так меня тапками закидали , мол , как я могу такое выкладывать- это всё не так и неправда .
StUser написав:Ну я, например, зарегистрировался. Поставили штампик в паспорте на пол года. Можно идти в банк, просить поменять у них в базах мою донецкую регистрацию на эту временную " за місцем тимчасового перебування"? Не уверен, что поменяют. Или обязаны?
а нигде не находили нормативно-правовой базы для этого штампика?.. а то не почитав "инструкцию" как то не хочеться лишние штампы в паспорт ставить...
KIM30 написав:SWIFT Вас шо знову перемкнуло? Знову в паніку вдарились. Почитайте справа топ новини і заспокойтесь.
які саме читати там де долар по 14 обіцяють до нового року, чи там де прогнозують по 20 ))) я не панікую, панікувати вже пізно. Я тільки кажу те що люди роблять знімають гривню, і купують валюту. Дані НБУ підтвержують цю тенденцію. Мені теж дуже не хочеть щоб гривня падала, сам на половину в гривні завис. Але маховик вже запустили, і по інерції навіть якщо припустити якимось чудом вдасть курс стабілізувати, він буде крутитись ще кілька років. десь учора читав що до кінця 2015 року потрібно відати щось там 15 млрд ну і за газ платить по 700 млн кожного місяця. В ЗВР самі знаєте що твориться, вже навіть золото почали продавати. Хоча зараз низькі ціни і логічно було б купувати його. Тобто ситуація кращою не стає скоріше навпаки. Є вільної гривні пару фондів, от і думаю що робити купити дорогого долару, завіксувати немалий збиток. Чи закинути під 25% схрестити пальці і молити Бога що далі не впаде і 16 буде мініму 3-4 роки, а саме скільки потрібно щоб відбити збиток і вийти в нуль ( без урахування інфляції ). От і думай. Бо як буде по 20 чи 30 то гривня вже буде як папір туалетний.
SWIFT Ви занадто переймаєтеся тими грошима. Що буде - то буде. Пізно зараз купувати долар. Про це говорять більшість експертів. http://tsn.ua/groshi/eksperti-rozpovili ... 92048.html І керуйтеся принципом: "Бог дав, Бог забрав".
KIM30 написав:Ви занадто переймаєтеся тими грошима. Що буде - то буде. Пізно зараз купувати долар. Про це говорять більшість експертів.http://tsn.ua/groshi/eksperti-rozpovili ... 92048.html І керуйтеся принципом: "Бог дав, Бог забрав".