|
Родовід |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 21 кві, 2009 17:30
kryminalist написав:Привіт всім! Як по регіонах? а то у Львові з пятниці 2 робочих банкомата не видають грошей - нема грошей! Хочеться взнати чи то в нас таке, чи всюди. Мені вже не багато лишилось. Портмоне рулить! 
У Києві можна зняти 50грн через касу або ж у банкоматі. Сьогодні зняв 50грн
-
idontbite
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 21 кві, 2009 17:51
kryminalist написав:Привіт всім! Як по регіонах? а то у Львові з пятниці 2 робочих банкомата не видають грошей - нема грошей! Хочеться взнати чи то в нас таке, чи всюди. Мені вже не багато лишилось. Портмоне рулить! 
снимаю в кассе по 5-ке каждый рабочий день
Тихо, вежливо, ненапряжно
Правда так ходить еще долго, но надеюсь они раздуплятся через месяц-3
-
justit
-
-
- Подякував: 1670 раз.
- Подякували: 450 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 21 кві, 2009 18:00
idontbite написав:kryminalist написав:Привіт всім! Як по регіонах? а то у Львові з пятниці 2 робочих банкомата не видають грошей - нема грошей! Хочеться взнати чи то в нас таке, чи всюди. Мені вже не багато лишилось. Портмоне рулить! 
У Києві можна зняти 50грн через касу або ж у банкоматі. Сьогодні зняв 50грн
Я здивований, тому що у Львові останній раз в касі з карти давали 2 квітня, тепер же кажуть, що є розпорядження з карток - тільки через банкомат. А на те, що банкомат пустий розводять руками. Зараз подзвоню в кол-центр наябіднічаю 
-
kryminalist
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 23 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 21 кві, 2009 21:12
kryminalist написав:Портмоне рулить! 
что-то у меня оно никак не рулит
Вы что оплачиваете?
-
Yule4k@
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 21 кві, 2009 21:48
Yule4k@ написав:kryminalist написав:Портмоне рулить! 
что-то у меня оно никак не рулит Вы что оплачиваете?
В тому то і справа, що нічого не оплачую, а поповнюю рахунок моб. тел. Київстар, а потім переводжу гроші на рахунок людини, яка поповняє рахунки на вулиці, а сам отримую готівку. В день 200 грн. Київстар і деколи ще 50 Лайф. Якби не було а за місяць вивів з карти 6 тис.
-
kryminalist
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 кві, 2009 16:38
сегодня в отделении девочка сказала, что со след. недели ВИЗЫ заработают!!!
Кто еще какие мульки слышал? 
-
amc2000
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 кві, 2009 16:43
amc2000 написав:сегодня в отделении девочка сказала, что со след. недели ВИЗЫ заработают!!! Кто еще какие мульки слышал? 
Скажите кто шарит, когда ждать возврата депозитов которые закончились после введения ВА с учетом Юлиного заявления по передаче 99% акций, а то как то все молчат. Короче, когда бабло от КМУ поплывет в банки ? 
-
grv
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 22 кві, 2009 16:45
amc2000 написав:сегодня в отделении девочка сказала, что со след. недели ВИЗЫ заработают!!! Кто еще какие мульки слышал? 
У Львові є така приказка: " наша пісня гарна - нова, починаємо ми знову"  Чесно кажучи я вже в ніщо не вірю, сьогодні у Львові знов банкомати не працювали  І п... си не хочуть з каси давати через термінал, кажуть чекайте коли запрацюють банкомати. Щось товариші мені підказує, що і при ТА з банку і далі виводиться капітал. Дуже хочеться помилятись. Але зі всіх банків на рекапіталізацію, в нашому з виплатами найгірше.
-
kryminalist
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 кві, 2009 16:55
grv написав:amc2000 написав:сегодня в отделении девочка сказала, что со след. недели ВИЗЫ заработают!!! Кто еще какие мульки слышал? 
Скажите кто шарит, когда ждать возврата депозитов которые закончились после введения ВА с учетом Юлиного заявления по передаче 99% акций, а то как то все молчат. Короче, когда бабло от КМУ поплывет в банки ? 
З Юлиних слів я зрозумів, що після завершення рекапіталізаціїї ( 1-3 міс.) буде введена на рік програма оздоровлення, а вже потім... Мутно це все. Для нас вкладників найкраще - це замість того, щоб вливати в банки, накачати у ФГВ 44 млрд. і роздати вкладникам, а горе-банки ліквідувати, і це б повернуло довіру до банківської системи. А то ця рекапіталізація нагадує процедуру реанімації трупа, який вже вкритий трупними плямами. Думаю всі знають чим ця процедура закінчується.
-
kryminalist
-
-
-
-
Профіль
-
-
|