Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Не знаю, що цей "інсайдер" знає і говорить, але насправді покупку Дельтою Універсала заблокував НБУ, а не зростання курсу долара. Це маячня якась. З іншого боку, в правлінні Універслау залищився лише один грек (?). Інших чомусь працівники банку вважають донецькими. Правда, це не так. Так Ігор Волох, громадянин Білорусі, був у 2007 році - звільнений з посади застпуника голови правління "Райффайзен Банк Аваль" - через закінчення дії контракту - не захотіли авалівці його поновлявати (?): "И.Волох уволен в связи с окончанием срока действия трудового договора, акциями банка не владеет, пребывал на должности 1 год 11 месяцев." Зараз банк активно пропагує індивідуальні ставки по депозитам, які не покриваються Фондом гарантування вкладів. http://www.universalbank.com.ua/news-2014-11-641.html Universal Bank як надійний європейський банк запроваджує «Місяць накопичень» та пропонує Вам спеціальні умови розміщення нових депозитів у доларах США та євро. Лише до 15 грудня клієнти Universal Bank зможуть отримати до +2% річних за вкладом у доларах США та євро. Тобто це 11% в дол США і 10% в євро. Майже як Дельта! Це трохи насторожує, подібне було в ЕРДЕ, Тавриці наприкінці їхніх митарств.
PUnder написав:Его забанили за другое не за это пост. Там он уже перешел черту.
Ой да ладно, появился человек, к-й реально больше знал, чем тут пол форума и попросили забанить.
Я не спорю что он больше знает. Пусть пишет, но там он начал выкладывать телефон и ФИО фавориток Лагуна из сотрудниц банка. Мне лично не очень интересно кто с кем. Меня интересует только максимизация моего дохода и свободный доступ к моим деньгам и риски которые возникают при этом.
Kiev000 написав:PUnder "Причину найти всегда можно" (с)
Согласен с Вами, но всетаки хотелось бы побольше инфы на подобии той которую он давал на этой ветке, а не другой. Очень познавательно. Поэтому я валюту вывожу