Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
olena1507 написав:Сьогодні у м.Львові у відділенні на вул.Коперніка, відмовилися видати з пот.рах.- 3,37 євро, мотивуючи постановою НБ. Я згідна була обміняти цю мікроскопічну суму на гривні,але мені було відмовлено,сказали що видають тільки від 5 євро. Валюти у нас у Львові не видають вже два місяці, плюс не хотіли видати нову поточну картку,термін старої закінчився,намагалися впарити страховку за 100 гривень,після скандалу її видали-БЕЗКОШТОВНО.Шкода простих людей, яких нахабно обдурюють страховками,примусово-добровільними. ДЕЛЬТА! ЧИ БУДУТЬ ПРИЙНЯТІ МІРИ, ДО ВАШИХ МЕНЕДЖЕРІВ ????????
Когда у меня неделю назад оставалось на карте чуть больше 1 евро, я 20 грн. снял в банкомате, а оставшиеся центы пришлось подарить банку.
Bob написав:Когда у меня неделю назад оставалось на карте чуть больше 1 евро, я 20 грн. снял в банкомате, а оставшиеся центы пришлось подарить банку.
Когда счет закроется, то вы сможете эти центы получить через гривну в кассе. Подойдете к экономисту, а лучше зам. начальника отделения эти деньги будут на техсчету и они вам через программу (помоему, Би-2) сделают квитанцию на выдаачу.
storm написав:Так я легко вкладываюсь в этот лимит, просто мне единоразово необходимо порядка 14000 оплатить картой на POS-терминале. Это возможно? В отделении мне помочь с ответом на этот вопрос не смогли, сказали обращаться к каналам клиентской поддержки. Будет очень неприятно, если завтра я не смогу оплатить нужный товар Вашей картой из-за урезанного лимита. Поэтому уточняю еще раз - 14000 единоразово пройдет оплата? (эта сумма у меня вполне в рамках лимита 30тысяч/мес)
Уважаемый storm, у Вас есть возможность провести указанную Вами операцию.
Спасибо, но это оказалось ложью. Сегодя, 20.11.2014 в 10:40 я пытался оплатить в магазине покупку через POS-терминал. Сумма составляла 13324,00грн. Было две неудачные попытки, о чем есть два чека с отказами. Девушка на ВИП-линии клиентской поддержки ответила, что я, конечно же, могу осуществить такую операцию, так как она в рамках месячного лимита в 30000грн, но в данный момент это почему-то невозможно, скорее всего, по техническим причинам. В 10:43 пришла смс со снятием указанной суммы с моего счета. Дельта банк, Вам не жирно? Не подавитесь? Верните мои деньги мне на счет немедленно![/quote]
Delta official написав:Уважаемый storm, информация, указана в Вашем обращении, проверяется.
Спасибо. Несмотря на все предварительные вопросы и здесь и на ВИП-линии и подтверждение лимитов и возможностей оплаты, сегодняшними отказами в снятии разрешенной суммы и списанием ее затем со счета (с какого перепугу???) вы окончательно потеряли мое уважение и доверие к вам как к банку. Когда ожидать исправления совершенного вами преступного деяния?
Уважаемый Holden, информация предоставлена в телефонном режиме.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Календар платежів» від Дельта Банку - зручний сервіс, який значно спрощує процес оплати та економить час! Детальніше: http://deltabank.com.ua/press/news/2014/10/1994/
Шановна olena1507, підтверджуємо інформацію, яка була Вам надана у відділенні щодо видачі залишку з Вашого рахунку, оформленого в іноземній валюті. В описаній ситуації у Вас є можливість здійснити розрахунок в торгово-сервісній мережі на данну суму (комісія за операцію в валюті, яка відрізняється від валюти рахунку складе 5%) Також повідомляємо, що Вам була запропонована можливість оформити поліс комплексного добровільного страхування фінансових ризиків держателів банківських карт, який вбереже Вас від: - Несанкціонованого переказу коштів з карткового рахунку неуповноваженими на це особами, безпосередньо пов'язаний з втратою платіжної карти в наслідок її втрати, крадіжки або пограбування; - Несанкціонованого доступу до рахунку в наслідок несанкціонованого використання банківської карти в результаті її підробки; - Втрата готівки, знятої з банкомату за допомогою платіжної карти, в результаті грабежу та / або розбою протягом 3 (трьох) годин після зняття коштів з банкомата.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Календар платежів» від Дельта Банку - зручний сервіс, який значно спрощує процес оплати та економить час! Детальніше: http://deltabank.com.ua/press/news/2014/10/1994/
Востаннє редагувалось Delta official в Чет 20 лис, 2014 17:39, всього редагувалось 1 раз.
Уважаемый GAlexV, проверяем информацию. О результатах уведомим.
А что в банке с переводами? 19.11.2014 Отправил через myDelta с карточки перевод на карточку другого банка. Деньги на карте списались, а на карту другого банка не пришли.