|
|
![]() Re: ДельтаДО, как можно уточнить отправили ли вы средства на оплату комун.услуг через дельта платежи? ВИП центр не может дать сейчас такую информацию.
![]() Re: ДельтаDelta official, у человека прошла проплата 48 евро через виртуалку. У меня карты не работают до сих пор 5245 8400 0000 6265 и 5245 8400 1090 7841. Правильность срока действия карт проверил! В чем дело?? Как включить обратно проверку CVV ?
![]() НЕПРАВДАDelta officialПЕРШЕ. 19.11.2014 17.30 - 18.40 Львів Коперніка "ДЕЛЬТА БАНК".Мені щоб поновити картку,нічого не пояснювали,а прямо заявили ,щоб відновити картку, це тепер коштує 100 гривень,про це, що це страхування, промовчали. До каси я не потрапила,черги,сварки.Вдома вечером зайшла на Ваш сайт і подивилася на тарифи по обслуговуванню пот.рах. - заміна карти- БЕЗКОШТОВНО. 20.11.2014 10.00 "ДЕЛЬТА". Після моїх аргументів,сказали написати відмову від страховки, в іншому випадку,картку відмовлялися видавати.Я написала відмову. Питання, якщо стаховка добровільна, для чого я, тоді писала відмову від страховки, на імя Попової,де Ваша логіка. ДРУГЕ. Я не маю бажання розраховуватися карткою на якій 3.37 євро у торгівельній мережі,за ці кошти у наш час нічого не купиш,напишіть де у Львові хоча би один Ваш банкомат працював на видачу,повірте немає жодного, 100%. Я ХОЧУ ЗАБРАТИ КОШТИ У ВАШОМУ ВІДДІЛЕННІ, В ЄКВІВАЛЕНТІ У ГРИВНІ.ps.Дзвонили на Вашу гарячу лінію, Тетяна №30205, НЕКОМПЕТЕНТНА У ДАНОМУ ПИТАННІ- ЯК ЗНЯТИ 3.37 ЄВРО. Питання копійчане, але має бути ПРАВДА ,ЧЕКАЮ З НЕТЕРПІННЯМ НА ВІДПОВІДЬ.
![]() Планирую гасить кредитку дельтовскую на 35к гривен, возможен вариант что вы со своего счета дельты переводите деньги мне, а я вам наличными?
p.s. хотелось бы дисконт на сумму получить
![]() Delta official относительного этого viewtopic.php?p=2688270#p2688270, так и не отображает остаток, любой платеж через иб на эту карту заканчивается ошибкой.
![]() Уважаемый smalldaewoo,
просьбы и пожелания у Вас есть возможность передать посредством обращения Контакт-Центра Банка, либо в письменном виде: - электронный адрес Банка: info@deltabank.com.ua или consultant@deltabank.com.ua; - почтовый адрес: 01133, м. Киев, ул. Щорса, 36-Б. Также сообщаем, что посредством карты у Вас есть возможность производить расчеты в торгово-сервисной сети либо же снимать средства в любом банкомате Украины. Благодарим за обращение. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Календар платежів» від Дельта Банку - зручний сервіс, який значно спрощує процес оплати та економить час! Детальніше:
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|