Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Уважаемый ra1d, с условиями договора банковского вклада "Найкращий від Миколая" у Вас есть возможность ознакомиться в отделении Банка.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Календар платежів» від Дельта Банку - зручний сервіс, який значно спрощує процес оплати та економить час! Детальніше: http://deltabank.com.ua/press/news/2014/10/1994/
Хочу поділитися досвідом використання карт ДБ за кордоном: 1) Перед відїздом позвонив, проїнформував КЦ що буду розраховуватись картками за межами України. Заодно уточнив ліміти. В колл-центрі відповіли, що для Ощадки 2620 можна проводити операції розрахунків в торгівельній мережі до 30 тис. грн в еквіваленті, для карт до рахунків 2625 операції обмежені "через перехід на власну процесінгову систему" 2) По факту при спробі розрахуватися в готелі більш ніж на 100 Євро отримав відмову. Зате по всім карткам операції в еквіваленті до 500грн проходили, незважаючи на те, що повідомили мені в КЦ! 3) Спробував отримати валюту з єврової картки - по перше банкомат запросив 5% комісії, але потім ще й відмовив у виконанні транзакції - отже зняти валюту не вийшло (правду кажучи цікавила сума більш ніж 500 uah). Так що майте на увазі. Операції виконував 17-19.11
Уважаемый kos65, рекомендуем уточнить детали в банке-эмитенте карты получателя.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Календар платежів» від Дельта Банку - зручний сервіс, який значно спрощує процес оплати та економить час! Детальніше: http://deltabank.com.ua/press/news/2014/10/1994/
laa1999 написав:storm Конкретно, я - 13 ноября, расплатился картой Дельта в Эльдорадо на 4450 грн.
laa1999 И? О чем речь? Где 13е ноября, а где 20е ноября. Где 4,5 кгрн, а где 13,5кгрн. Вчера б расплатились ЗГ тыщёнок на 14-15, в Харькове, после меня, там где я расплачивался, я б за вас порадовался, а так ниочем.