Додаткова СМС прийшла до завершення логування чи після?
По старій памяті....та що підтверджує логування біля 8 грн в місяць коштує.
Невже автоматом прикрутили?
|
|
![]() Додаткова СМС прийшла до завершення логування чи після? По старій памяті....та що підтверджує логування біля 8 грн в місяць коштує. Невже автоматом прикрутили?
![]() Re: Идея (Плюс) Банксм. у себя в ИБ пункт СМС-банкінг Нотифікації СМС-банкінгу: успішне логування до системи та зміна паролю типа бесплатно сейчас. АХкция под НГ? ![]() Тепер ще раз залогувався. Приходить після логування. Здійснено логування до системи Іб такий то логін. такий то час. Я пам"ятаю що нічого такого не підключав. Пс. колего clientage! Там у мене є два пункти: Нотифікації СМС-банкінгу: успішне логування до системи та зміна паролю Нотифікації СМС-банкінгу: рух коштів по картці другий пункт в мене не підключений, хоч памятаю. що там якщо через інтернет замовляти то здається безплатно було. Аи по першому є лпції редагувати (з якого рахунку стягати комісію) і відключити. В одному й другому випадку вказано:комісія (еківалент) 0,00 UAH за одиницю Востаннє редагувалось stargazer в Вів 25 лис, 2014 18:02, всього редагувалось 2 разів.
![]()
![]() Re: Идея (Плюс) БанкПо 1му пункту было платно, 8грн, по умолчанию отключено По 2му п. было 5грн, а в пакете "безкордонив" входило вс тоимость пакета (15грн/мес) Я согласен, шо эта замануха по п.1 спокойно может стать платной опять. Ну её в качель ![]() ![]() Re: Идея (Плюс) БанкКлієнти Ідеї, які користуються картками даного банку, прошу у вас в власного досвіду відповісти на кілька питань, будь ласка:
Поясніть яка різниця між цими двома пунктами, які присутні у будь-яких тарифах по картковим пакетам: 1) Конвертація безготівкових іноземних коштів - 1% від суми транзакції 2) Комісія за здійснення операції у валюті, відмінній від валюти рахунку - 3% Зокрема цікавить: А) яку комісію буде списано Ідеябанком при знятті готівки в банкоматах, скажімо Таїланду, якщо картка в гривнях? Б) яку комісію буде списано якщо проводиться операція розрахунку карткою в інтернет-магазині, скажімо в індійських рупіях, якщо картка в гривнях? В колцентрі так внятно і не змогли відповісти і плутались у значеннях. ![]() Re: Идея (Плюс) Банк1 - подаете заявку на продажу своей валюты на бирже - с вас возмут 1%
2 - комиссия за конвертацию 3% А - по пакетам БГ и Тревел - в рамках лимита спишет по курсу мпс Б - смотри п2 - комиссия 3% по всем картам, в любой валюте, кроме случая, если есть карта в рупиях ![]() ![]() Re: Идея (Плюс) БанкСмс про успешную авторизацию включают теперь всем по умолчанию после регистрации в банкинге. Стоит обесплатно за само смс, но есть абонплата в размере 15 грв в пакете тревел. Если сразу выключил - не знаю, 15 грв наверно всё равно снимут
![]() Re: Идея (Плюс) Банк
Я так и не могу понять . Какая выгода у пакета травил в рамках лимита при снятии и расчетах? 3% за конверт есть при расчетах или нет? Где про это просчитать? В колл центре не могут разобраться
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|