а что это за платежи такие "через пос-торминалы" у вас висят?
|
|
![]()
![]()
Рекомендую змінити пластинку. Перебої не тимчасові, а постійні! Я вже пробую зняти готівку з 2 тижні щодня і результат нульовий. Навіщо нагло брехати? ![]() Re: ДельтаМожет уже пора закрыть банку, настроить все и только потом начинать обслуживание клиентов (если они тогда будут). В данный момент нарушение международных прав, эксперименты на людях запрещены.
![]() ![]() Re: ДельтаПервый раз провел платеж с помощью мобильного приложения PAY2YOU. Вобщем все прошло в штатном режиме 2495 упало в приват мгновенно +5грв комиссии.Недорого и несердито.
Теперь вопрос- лимит 2500 установлен на карту или аккаунт ? Через другую систему (ipay или дельта-платежи) можно провести платеж по этой карте или другой? Или лимит исчерпан? ![]() Сьогодні закінчився гривневий депозит. У відділенні зняв аж 500грн і то завдяки його начальнику, а так касир пропонувала лише 300грн. Про які 150к грн в касі ДО тут розповідає - не відомо. Банкомат при відділені не працює
ДО 1. Який ліміт на зняття готівки по соціальному мастеркарду в чужих банкоматах? 2. Чи можна збільшити ліміт на переказ коштів в межах банку іншому клієнту до 5000грн? Дякую ![]() А це як по Вашому зрозуміти ? Дата переказу 26.11.2014 Сума 480,00 грн. Комісія 2,40 грн. Зверніть увагу! За цей платіж можливо буде стягуватися комісія згідно діючих тарифів З Вас зняли комісію,а Ви про це і не знаєте,а мені не проводять ,бо сума на рахунку рівно 480 і перевести я хочу рівно 480 ! А тут пишуть таке мариво,шо нормальна людина нічого і не зрозуміє,а ДО мовчить я к в рот води набрав !!! 1.6. Перерахування коштів з рахунку Клієнта на рахунки (в тому числі, за реквізитами платіжних карток), відкриті Клієнту чи третім особам в інших банках України, за допомогою СДБО "myDELTA" та онлайн-сервісу "Дельта Платежі" , крім операцій, зазначених в п. 1.7. цих Тарифів - 0,5% 1.7. Перерахування коштів з рахунку клієнта на користь компаній-одержувачів платежів за допомогою онлайн-сервісу "Дельта Платежі" в СДБО "myDELTA - не тарифікується ![]() Востаннє редагувалось Василь-Рівне в Сер 26 лис, 2014 12:40, всього редагувалось 1 раз.
![]() Уважаемая Діана,
в случае отправки средств через сервисы Pay2You и "Дельта Платежи" средства доступны получателю к использованию мгновенно. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Вклади серії «Найкращий від Миколая»: отримуйте щомісячно до 25,5% річних у гривні, до 11,5% річних у доларах США та до 10,5% в євро! Детальніше:
![]() Ну как малые дети. "Технические сложности.... переход на новый процессинг... "временные" ограничения..." Неужели Вы взрослые люди еще в это верите??? В банке финансовые проблемы, тупо нет денег. Следующая за ВАбом крупная банка на выход эта. ![]() Востаннє редагувалось _Mykola_ в Сер 26 лис, 2014 12:43, всього редагувалось 1 раз.
![]()
А сколько можно открыть виртуалок вобще? Вот у меня 3 в евро-1 неработает, вторая вчера только заработала, третья только открыл-работает. Я вот посчитал что если открыть 150 виртуалок и они будут рабочие, то я в один момент забуду про повисшие тяжким грузом евро в этом банке ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|