Уважаемые _sergey_, vladimir07
для проверки информации просьба уточнить Ваши контактные данные в личных сообщениях Delta official.
|
|
![]() Уважаемые _sergey_, vladimir07
для проверки информации просьба уточнить Ваши контактные данные в личных сообщениях Delta official. Востаннє редагувалось Delta official в П'ят 28 лис, 2014 14:36, всього редагувалось 1 раз.
![]() Надеюсь не офтоп, но Вы значит много не знаете и пишите ерунду, Надра даже зарплаты не выдавала по карточкам... Востаннє редагувалось аМы_овно в П'ят 28 лис, 2014 14:25, всього редагувалось 1 раз.
![]() про зарплаты не знаю. У меня была довольно крупная суммма на депозите. И я все время получал какие-то деньги. Это длилось много месяцев, но я все получил до копейки с процентами.
![]() Немного юмора:
З 01 листопада по 21 грудня 2014 року беріть участь у акції від MasterCard «Перетворити покупки на незабутню подорож до Європи!» — оплачуйте Вашою платіжною карткою MasterCard® від Дельта Банку покупки та послуги на суму від 50 гривень у будь-яких торгових точках України та мережі Інтернет. Реєструйте чеки і гарантовано одержуйте сертифікати в кіно, а також щотижня отримуйте шанс виграти незабутню подорож до Європи! 1 000 сертифікатів у кіно щотижня! Дельта Банк приєднався до спільної акції мережі АЗС ОККО та MasterCard «Святкова знижка від ОККО та MasterCard!». За умовами акції переможці отримують знижку на купівлю палива* у мережі АЗС ОККО 70 коп./літр**. Востаннє редагувалось Moneta в П'ят 28 лис, 2014 14:34, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Первый раз мастеркард отключили какраз после появления этой новости ![]() ![]() khachapurko В ощадбанке оформите карточку для выплат. 15 грн. за карту, перевыпуск бесплатно. Когда срок карты закончится - прийдете в отделение и новая карта вас будет ждать.
Востаннє редагувалось xbank в П'ят 28 лис, 2014 14:39, всього редагувалось 1 раз.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|