|
|
![]() Re: ДельтаУв. ДО, подскажите, какие есть варианты погашения задолженности по моей кредитной карте со счета жены, в размере превышающем дневные лимиты в 2500?
![]() Фальсифікація від «Дельта Банку»Для отримання грошей з каси банку клієнт підписує «Заяву на видачу готівки № ...», в якій вказується сума.
У цій заяві є рядок: «Зміст операції: Виплата коштів з карткового рахунку згідно заяви клієнта від ХХ.ХХ.2014 року». Звернули увагу? - «ЗГІДНО ЗАЯВИ КЛІЄНТА». Підходжу до каси сєвєродонецького відділення. Промовляю заявку: «тридцять вісім тисяч гривень». Касир замість суми, яку я заявив, видає меня для підпису заяву, в якій вказана не заявлена мною сума, а ... 500 грн». Явна фальсифікація. В рядку «Додаткові реквізити» я пишу: «Я заказував 38 000 грн». Дев’ять разів касир розривала та знову виписувала таку ж заяву. На десятий раз видала мені 500 грн. При необхідності у мене є письмовий доказ фальсифікації: заява в банку з моїм текстом. Якби я цього не зробив, то у мене не було б доказів, що я заказував 38 000 грн, а не 500 грн. ![]() Уважаемый Stringer,
информируем, что у Вас есть возможность провести необходимые Вам операции в течение нескольких дней.
![]() Уважаемый Stringer,
у Вас есть возможность переводить средства на счета третьих лиц в СДБО "myDELTA" в пределах установленных временных ограничений - 2500 грн в сутки.
![]() сенкс
Востаннє редагувалось Stringer в Пон 01 гру, 2014 03:19, всього редагувалось 1 раз.
![]() Delta official
Не забудьте плз, что я сегодня (понедельник) жду от вас ответ на мое предложение касательно оплаты гостиницы.
![]() Уважаемый Stringer,
при проведении операций через сервис "Погасити кредит" ограничения установлены на уровне 10000 грн по одной карте на протяжении 24 часов. В случае проведения данной операции с карт, эмитированных Дельта Банком, необходимо предварительно увеличить ограничения на проведения операций в сети Интернет звонком в Контакт-Центр Банка. Востаннє редагувалось Delta official в Пон 01 гру, 2014 03:52, всього редагувалось 1 раз.
![]() Уважаемый Investor_K,
ответ на интересующий Вас вопрос обязательно будет Вам предоставлен.
|
|