Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Delta official написав:Шановна Наталли_, просимо на consultant........ направити Ваші контактні дані, вказавши посилання на це повідомлення або повторно зателефонувати до Контакт-Центру Банку.
Відправила дані на електронну пошту
Востаннє редагувалось Наталли_ в Сер 03 гру, 2014 22:28, всього редагувалось 1 раз.
Delta official написав:Шановна Наталли_, просимо на consultant........ направити Ваші контактні дані, вказавши посилання на це повідомлення або повторно зателефонувати до Контакт-Центру Банку.
Delta official написав:Уважаемый olivera, информация зафиксирована и передана сотрудникам профильного подразделения для урегулирования.
Сообщите пока здесь текстом, каких ТП касается.
Раньше было вот такое :
у разі, якщо обсяг щомісячних операцій зі зняття готівки за поточним рахунком з використанням платіжної картки перевищує суму 50 тис.грн., стягується комісія у розмірі 0,3% від суми, що перевищує 50тис.грн. Комісія списується раз на місяць в останній робочий день місяця за період з дати останнього нарахування, тобто з дати, що слідує за останнім робочим днем попереднього місяця, по останній робочий день поточного місяця, включаючи його.
и касалось только КАСС ДЕЛЬТАБАНКА (Тариф Новый Пенсийный) , с 2015 распространяется на все - такая моя думка. Если загадуют и планируют жисть на 2015 год - то еще не все так и плохо.
Dima_Kiev2014 написав:scorpovich в одном банке ликвидатор заморозил деньги по таким "перекидкам на мам и пап"...деньги по ним не выдают...
який банк?
Дима_Киев пукнул в пудру.
В УФС заморозили все июльские депозиты не потому что перекладывали на мам и пап, а потому что за несколько дней до окончательного захвата Донецка терористами, по документам депозитов нанесли на несколько миллионов. Вот НБУ и здраво размышляет о том, что значительная часть этих депозитов была оформлена чисто на бумажке, без внесения денег. Поэтому если депозит реально был, то нужно это доказать.
ДО я правильно розумію, що у мене при оплаті товару в гривнях в інтернеті гривневою карткою, якщо банк виставляє Вам рахунок у дол. буде списана комісія за конвертацію 5%? А якщо я буду разруховуватись дол.карткою в такому випадку буде списуватись комісія?
Уважаемая(ый), Delta official! А Вы можете подсказать по-дружески, шо делать с $, которые капнут на ОК с депозита? В кассе $ не было, нет и сюда их никто не понесет. Как бы поступили лично Вы, сдали бы по четырнадцать тридцать шесть при неофициальном под 17? Тратить больше чем 40 баксов в сутки банк не дает. Т.е. со времен Чернышевского вопрос в силе. О докапитализации в ярд с чем-то в курсе, но не думаю что это сильно поможет.