Я не зміг закрити картковий. Причина - він відкривався під птклік. Відповідно якщо його закрити - доступ до птклік пропаде. Така версія у 2 відділеннях. От якби під депо відкривав- закривай запросто... і далі по процедурі. Для мене карта платини не принципова - поки зовсім відмовився... все через поточний.
Viz написав:Я не зміг закрити картковий. Причина - він відкривався під птклік. Відповідно якщо його закрити - доступ до птклік пропаде.
Дурят Вас Откройте свой договор на ПтКлик и попробуйте там найти упоминание картсчета или текущего счета как условие (а тем более обязат. усл.) предоставления услуг Може в ПРАВИЛАХ шото про это есть? См. п.6 из http://ptclick.com.ua/upload/swf/Pravila_PTClick.pdf Дудки. Просто вашим менагерам неохота шевелиться. Нужен бубен
Підозри залишились що дурять. Просто по дорозі заїхав у 2 відділення. В одному відразу "послали". В іншому пояснили причину. Далі не було бажання продовжувати.
Ні, дякую, знову понищать. Ви ж його краще на стіночку... привертатиме увагу гостей
Упоминание типа: мне, шо к вам с бубном от анархо-кап-ов прийти -- иногда помогает менагерам по другому взглянуть на проблему клиента и разрядить обстановку
Добрый день Как банк себя чувствует. Как выдача грн? Какое сейчас лучшее предложение для депо на год. Стоит ли вкладываться сюда на год или стремновато?
Підозри залишились що дурять. Просто по дорозі заїхав у 2 відділення. В одному відразу "послали". В іншому пояснили причину. Далі не було бажання продовжувати.
А бубен мій діти порвали на новий рік . Хороший сувенір був.
Мені сказали теж саме. В мене було дві картки. Одна відкривалась разом з кліком, я її так ні разу і не використав, а інша була до появи кліка. Але я почав діяти, попросив закрити, хоча б ту, яку вони можуть. Коли вони роздрукували мені заяву, то там була вписана якраз та картка яка була відкрита під клік (хоч в розмові вони говорили, що якраз її то закрити і неможливо). Я підписав цю заяву і тепер чекаю 30 днів. По іншій картці я все обнулив і після підтвердження закриття першої, спробую закрити другу в іншому відділенні.