Квесторе_поверніться написав:BBC, як на мене посилання на нові правила є коретним. Тут слід було за пару днів відмінити пролонгацію.
Тоесть они отменяют процедуру прописаную в бумажном договоре и скрепленую подписью и печатью?
Процедура, що якщо договір закінчується в вихідний день тоді виплата в наступний робочий в бумажному договорі не прописана. Ось така маленька хитрість....від Платини. Тут єдине.... не забути відмінити автопролонгацію. Хтось тут казав, що достроково розривати договори в ПЛклік які оформленні в відділенні вже ніззя. Тільки через відділення і чекати до 5 робочих днів.
Открываю я депо "Гарантоване зростання". А с процентами там как - ставка растёт или просто мне платят 26%, а при досрочке пересчитают по ставке (например,15%) - а разницу заберут из тела депозита?
Platinum Bank Хотел оплатить через ПтКлик услуги Укртелекома. Оформил подписку. Пришел счет. Хотел оплатить сумму только за уже оказанные услуги, без аванса. Оказалось, что невозможно изменить сумму платежа. Откорректируйте пожалуйста.
Sanyok77 написав:Открываю я депо "Гарантоване зростання". А с процентами там как - ставка растёт или просто мне платят 26%, а при досрочке пересчитают по ставке (например,15%) - а разницу заберут из тела депозита?
Не відкривав. Але як видно із таблиці ставок. Ви відкриваєте на 18 місяців, а далі ставка по якій перерахують при розриві буде залежати від часового діапазону , коли розриваєте. А різницю судячи з попереднього досвіду дійсно заберуть із тіла.
Але тут хтось з колег планував поекспериментувати. Результат експерименту буде за місяць. А логікою дій теж поділиться, мабуть.