|
Городской коммерческий банк CityCommerce БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 10 гру, 2014 16:54
nalim написав:Простые операционисты не при чем. Там могли работать и мы с Вами. В остальном - согласен, пора уже создать прецедент ответственности собственников банков.
Начальники отделения стряпавшие втихаря договора на вымогу без согласия владельца депо по вкладам срок действия которых окончился уж точно причем. Банальное присвоение средств.
-
omontana
-
-
- Заблокований
- Подякував: 182 раз.
- Подякували: 512 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 гру, 2014 17:06
Vadimir написав: ded написав:Кто-то уже получил выписки в 23 отделении? Их выдают или все закрыто?
Пока все закрыто. У них ничего не работает программы у економистов не работают, поэтому сидим и ждем у моря погоды
На горячей линии сегодня о том, когда начнут работу экономисты хотя бы в одном отделении не знают. Сказали, что нужно отнести (или написать) на Соломенскую по юрадресу банка заяву на имя времадминистратора, чтобы выписку по счету сделали и ждать.
-
lavralena1211
-
-
- Подякував: 80 раз.
- Подякували: 143 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 гру, 2014 17:08
omontana написав: nalim написав:Простые операционисты не при чем. Там могли работать и мы с Вами. В остальном - согласен, пора уже создать прецедент ответственности собственников банков.
Начальники отделения стряпавшие втихаря договора на вымогу без согласия владельца депо по вкладам срок действия которых окончился уж точно причем. Банальное присвоение средств.
Между прочим замечу, что это условие как раз прописано в депозитном договоре.
-
Автор
-
-
- Подякував: 25 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 гру, 2014 17:08
omontana Якщо не було Вашої заяви про повернення, то зав.відділення діяли правильно. Але все рівно, в тому числі, і якщо були такі заяви, то Вам слід писати заяву про вчинення злочину по ст.58 закону про банки і ст.191 ККУ. Тоді Фонд буде рухатися із грошами до 200 т., і тим більше віддадуть і тим, в кого вже перескочило через курс за 200т. Банк спеціально мотивував свою ІГ збирати довідки про 8906, а не писати до МВС і ГПУ. omontana написав: nalim написав:Простые операционисты не при чем. Там могли работать и мы с Вами. В остальном - согласен, пора уже создать прецедент ответственности собственников банков.
-
b3254
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 108 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 гру, 2014 18:11
Чи можна подати в суд на банк про стягнення вкладу і процентів (без штрафу) під час дії в ньому ТА? Чи можна майбутнє рішення використати як доказ дійсності договору вкладу?
-
Bakalavr
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 гру, 2014 18:13
Bakalavr От прийшов людині лист щастя - "Ваш депозит нікчемний" (не важливо чи інша особа перераховувала на поточний рахунок, чи по краплинах перекидали в рамках обмежень). В мене питання: які хто реальні кроки зробив, в тому числі і з судом? І хто чого домігся?
-
Bakalavr
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 гру, 2014 18:18
someone написав: Asmod написав: someone написав:а сейчас власть какая ? 
1) рано еще судить 2) ща в стране вообще черти что творится, тут любая власть будет плохо выглядеть 3) даже если выбрали в итоге не ту на какую надеялись, это не повод ничего вообще не делать
я думаю уже поздно оценивать и так все ясно так делание какое то не очень получается....
Это опять таки не повод ничего не делать. Если не пробовать - 100% не получится Под лежачий камень вода не течет, как известно
-
Asmod
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 151 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 гру, 2014 18:23
Bakalavr написав:Bakalavr От прийшов людині лист щастя - "Ваш депозит нікчемний" (не важливо чи інша особа перераховувала на поточний рахунок, чи по краплинах перекидали в рамках обмежень). В мене питання: які хто реальні кроки зробив, в тому числі і з судом? І хто чого домігся?
А сітікомерц вже почав розсилати листи про нікчемність договорів?
-
PUnder
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 185 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 гру, 2014 18:26
PUnder Я так зрозумів, що так... а про який банк в цьому розділі тоді іде мова?!
-
Bakalavr
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 гру, 2014 18:31
Bakalavr написав:PUnder Я так зрозумів, що так... а про який банк в цьому розділі тоді іде мова?!
ну я читав що таке тільки почалося в інших, а тут якбі фонд ще не опрацював. От му***. Рефінанс тирити, та давати можливість власникам банку все нормальне перевести на інший банк то нормально, а то шо людина подробила своїж гроші - кримінал. Я уею та уею з нашої країни.
-
PUnder
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 185 раз.
-
-
Профіль
-
-
|