|
|
![]() Re: ПриватбанкBvvbash, доброго ранку! Грошові перекази виплачуються на карту для виплат у валюті переказу, зняття коштів з картки в іноземній валюті здійснюється в розмірі до 15 000 грн (в еквіваленті) на день або в гривні в розмірі 150 000 грн в день. З повагою, Аліна, ПриватБанк
![]() makor06, доброе утро! Разрешите нам подробнее рассмотреть ситуацию. Пожалуйста, уточните на нашу почту help@pb.ua, ссылку на отзыв, номер карты, дату и сумму платежа, а также Ваши контактные данные. С уважением, Алина, ПриватБанк
![]()
shasoled, доброе утро! Ваш вопрос на рассмотрении, мы приложим максимум усилий для скорейшего решения сложившейся ситуации. Как только вопрос будет решен, мы Вас сразу же проинформируем. Надеюсь на Ваше терпение и понимание! С уважением, Алина, ПриватБанк
![]() Re: ПриватбанкStringer, доброе утро! Сотрудники банка не запрашивают персональные данные, если сами звонят клиентам. При обращении в чат Приват24, клиенту может понадобиться информация финансового характера, предоставить которую мы можем только после идентификации. Верификация в чате заменяет предоставление документов, удостоверяющих Вашу личность (паспорт, ИНН). Если Вы зайдете в чат из активной сессии приват24, проходить идентификацию не н С уважением, Алина, ПриватБанк
![]() Re: Приватбанкmike2014, доброго ранку! дякуємо за питання! Усі виплати при розірванні депозиту проводяться на карту для виплат. Як і при достроковому розірванні вкладу, так і при розірванні вкладу по терміну, виплата може бути здійснена за бажанням Клієнта як у валюті вкладу, так і в гривні. При цьому депозитні кошти з картки для виплат виплачуються: - У гривні: не більше 150 000 гривень в один день на одного Клієнта. - У валюті: не більше еквівалента 15 000 гривень в один день на одного Клієнта (згідно Постанови НБУ). Для закриття вкладу по терміну, необхідно звертатися в Банк протягом 5 календарних днів, починаючи з наступного дня після закінчення попереднього терміну вкладу. Якщо після закінчення терміну вкладу (протягом 5 календарних днів, починаючи з наступного дня після закінчення попереднього терміну вкладу) Ви не заявите Банку про бажання забрати свої кошти, вклад автоматично продовжується ще на один термін. Строк вкладу продовжується неодноразово без Вашої явки в Банк. Новий термін вкладу починається з дня, наступного за датою закінчення попереднього терміну вкладу. З повагою, Аліна, ПриватБанк
![]() PrivatBank
Мені треба здійснити декілька невеликих переводів з картки на картку через приват 24. При спробі переводу призодять СМС з вимогою телефонувати в банк. Знаходжусь закордоном. Роумінг - 50грн/хв. Мені на один перевод на дзвінок тепер треба витратити 100-150 грн.! Що мені може запропонувати приватбанк щоби уникнути додаткових витрат? ![]()
Tule, доброе утро! Разрешите нам подробнее рассмотреть ситуацию. Направьте, пожалуйста, на help@pb.ua Ваши контактные данные и ссылку на отзыв. С уважением, |Алина, ПриватБанк
![]() PrivatBank
Мені треба здійснити декілька невеликих переводів з картки на картку через приват 24. При спробі переводу призодять СМС з вимогою телефонувати в банк. Знаходжусь закордоном. Роумінг - 50грн/хв. Мені на один перевод на дзвінок тепер треба витратити 100-150 грн.! Що мені може запропонувати приватбанк щоби уникнути додаткових витрат? ![]()
Шановний клієнте, добрий день! Дякуємо за Ваше звернення! Для вирішення питання, просимо Вас повторити платіж у Приват24 і повідомити про його створення в особистому повідомленні. Сподіваємося на швидкий зворотний зв'язок! З повагою, Аліна, ПриватБанк
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|