|
Родовід |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 29 кві, 2009 00:06
Не понял вот, что же собственно Вы вернули - если реакции Родовида пока ждете?
P.S. Для того, чтобы подавать в суд (иск или на приказ), реакции Родовида ждать не нужно. Достаточно, Вашего зарегистрированного требования: его, как Вы выражаетесь, отоварить Родовид должен был в день получения - поскольку не отоварил, то уже можете подавать в суд.
Rentiere написав:Я реально вернула без суда по заяве на имя временного администратора банка (ксожалению!) Киев, реакции родовида пока жду.
-
nva
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 29 кві, 2009 08:54
kryminalist написав:Підтверджено: транзакція пройшла успішно. Наскільки я розумію, Віза запрацювала повністю, тобто можна розплачуватись будь-де і знімати гроші з будь-якого банкомату 
також підтверджено: прівєтовська картка поповнена на 294грн
-
idontbite
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 29 кві, 2009 13:27
idontbite написав:kryminalist написав:P.S. Запрацював Л...ей!!! Тільки що перевів 300 на мобілу, зараз скину на привєтовську карту
то як, вдалося скинути на прівєтовську картку?
Я так розумію можна звідти не лише на Приватівску карту переводити?
Чи я помиляюсь?
-
justit
-
-
- Подякував: 1670 раз.
- Подякували: 450 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 кві, 2009 13:28
Yule4k@ написав:akurt написав:Підтверджую- розрахунок на 300 гривень картою спрацював. Слава Богу. Хоч щось....
странно, а http://www.otpbank.com.ua/rub/prepaid/ на МТС не работает как-то не понятно они "вводят в нормальную работу" карты
С Сайта МТС оплачивайте!
-
justit
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 кві, 2009 13:32
29.04.2009
До відома клієнтів ВАТ «РОДОВІД БАНК»
Міжнародна платіжна система VISA 28.04.2009 р. в повному обсязі відновила обслуговування платіжних карток ВАТ «РОДОВІД БАНК». Це сталося завдяки покращенню фінансових показників Банку та плідної співпраці з VISA.
Відтепер держателі платіжних карток VISA РОДОВІД БАНКу можуть знімати готівку та здійснювати операції у всіх торгових точках в рамках діючих лімітів, про які можна дізнатись у контактному центрі Банку, зателефонувавши за номером 8 800 50 8888 0.
ВАТ «РОДОВІД БАНК» приносить Вам свої вибачення за тимчасові незручності та непорозуміння, які мали місце раніше, та сподівається на продовження плідної та взаємовигідної співпраці.
-
idontbite
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 29 кві, 2009 13:37
justit написав:Я так розумію можна звідти не лише на Приватівску карту переводити? Чи я помиляюсь?
можна, але :
-на карту ПриватБанка 0,55$ + 0,5% 1 день
- на карту VISA інших банков 1,95$ + 1,0% від 3 до 6 днів
Востаннє редагувалось idontbite в Сер 29 кві, 2009 13:53, всього редагувалось 2 разів.
-
idontbite
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 29 кві, 2009 13:51
idontbite написав:justit написав:Я так розумію можна звідти не лише на Приватівску карту переводити? Чи я помиляюсь?
можна, але : -на карту ПриватБанка 0,55$ + 0,5% 1 день - на карту VISA інших банков 1,95$ + 1,0% від 3 до 6 днів
Дкую!
-
justit
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 кві, 2009 18:02
justit написав:С Сайта МТС оплачивайте!
спасибо, я и забыла про их сайт. сейчас попробовала пополнить на 10грн с сайта. Счет абонентского номера --------------------будет пополнен на 10 грн. на протяжении нескольких минут. Посмотрим сколько эти НЕСКОЛЬКО минут будут длиться 
-
Yule4k@
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 29 кві, 2009 18:04
idontbite написав:можна, але : -на карту ПриватБанка 0,55$ + 0,5% 1 день - на карту VISA інших банков 1,95$ + 1,0% від 3 до 6 днів
это получается я 300грн плачу, получаю 294грн, а потом еще 1% за обналичивание с карты или уже ничего Приват потом не снимает???
-
Yule4k@
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 29 кві, 2009 18:08
Yule4k@ написав: Посмотрим сколько эти НЕСКОЛЬКО минут будут длиться 
УРА! Эти несколько минут длились 10минут!
Жаль чьл они никак не информируют о пополнении баланса. 
-
Yule4k@
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему