Курс змінюється щодня. Сьогодні 20,7 грн за долар та 26 грн за євро.
А де Ви такий курс бачите? На сайті: Курс валют на 18.12.2014 Покупка Продажа EUR 20.299 20.639 USD 16.450 16.540 RUB 0.225 0.290 Подробнее: https://fidomarket.ua/web/fidomarket
Я в отделении сегоднч біл...там сказали свой особій курс в маркете...))) Пришел обрадованній к ним...а ушел как в калюжу сел...Так бессовестно развести на бабки меня еще нихто не пітался..)) Настроение пропало...((
Ну это типа для ленивых - банк берет деньги у клиента, идет на черный рынок, покупает клиенту доллары по 20 )) Зато есть шанс что при выдаче доллары будуть. Наверно
Юля Кіндра написав:В особистому кабінеті в Фідомаркеті відображається курс, тому клієнт проінформований, за яким курсом здійснює опреацію. Механізм абсолютно прозорий.
Так а де в кабинете смотреть то курс, в каком углу? И если нема у меня еврового счета, то открыть онлайн ни карту мнгновеннку ни тем более депо Новорічний обміняй я не смогу? Ток в отд. переться?
clientage Я знайшов тільки в одному місці - при поповненні самого депозиту в гривнях, на кроці вводу суми. При чому на вихідних не працює - "Нет действующих курс валют". Навіть станом на 9.15 сьогодні ще таке видає
Для відкриття цього депозиту потрібні відповідні рахунки у валюті. Відкривають безкоштовно, але так тільки в відділенні.
Юля Кіндра Чи є ці курси десь у публічному доступі? А то досить незручно споглядати їх в такому вигляді.