забрав сьогодні залишок від доларового депо. Касир витягував з пачки соточки. Так що в Платинумі є валюта. Львів.
|
|
![]() Re: Платинум Банкзабрав сьогодні залишок від доларового депо. Касир витягував з пачки соточки. Так що в Платинумі є валюта. Львів. ![]() Похоже всі долари у Львів перевезли, ближче до Західного кордону.
![]() Тепер важливі запитання до представника банку! 1. Чи можна на сторінці сайту Пл. банку подивитись курси валют? 2. Чи можна подивитися андреси відділень Пл. банку списком? Якщо Ваша відповідь НІ, може варто розробникам сайту допрацювати домашню сторінку! ![]() Meridian
так он в прифронтовому Маріуполі пишуть що видають долари. А в Києві напевно бариг дофіга. Он подивіться: http://tables.finance.ua/ru/currency/order ![]() Re: Платинум БанкТолько что состоялся странный разговор с горячей линией.26 декабря заканчивается депо в валюте.Спрашиваю,можно смело ехать и забирать в пределах лимита или заранее созвониться.Ответ убил,деньги получите,если будут в кассе.А если нет?Значит,не получите.То есть вы отказываетесь мне выдать депозит?Нет.То есть деньги получу.Если будут.И так в течение получаса.Это как понимать?
![]()
Вы знаете,может быть не в тему,но в государственном Укрэксиме мне тоже самое долдонили в саппорте.Необходимо плотно с отделениями на местах работать. ![]() Re: Платинум Банктакие смешные все, если даже в ощадбанке нет бакса, то с каких вообще должен быть в мелком ПТб?
![]() exmersi
сьогодні у відділенні був свідком одного з клієнтів і нач. відділеня. Клієнт хотів зняти 600 доларів з ВК. Начальник йому пояснює: "валюту треба було замовити. У мене в касі є кілька тис. доларів, але вони чекають на клієнтів. Хочете почекайте півгодинки до закриття каси. Якщо клієнт не прийде, то я вам їх видам". А той: "можу тільки 15 хв. почекати" і почав скандалити, що він усі депозити позакриває. До чого домовились, не знаю. Я пішов. ![]()
Хотелось бы заслушать официального представителя банка по данному вопросу. Мне тоже еще пару кубиков надо забрать.
![]() Re: Платинум БанкОтпишусь и я. Получаю третью неделю (не каждый день, так депозиты на календарь упали). Киев. В эту неделю похуже чем раньше, да. Объясняют помимо тех причин, что указывали выше (конец года, много закрывающихся депозитов) также скотским состоянием валютного рынка, когда рыночный курс отличается от официального на 30% и более.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|