|
Укргазбанк (2009 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 30 кві, 2009 16:26
радує тільки те, що мені залишилось у вівторок забрати останні 100 євро з цього ПАРШИВОГО БАНКУ[/quote]
И мне тоже осталось 100уе во вторник забрать и я наконец-то попращаюсь с этим КОНЧЕННЫМ банком.Слов нет ходить забирать по 150 уе как на работу каждый день; так еще в моем отделении в понедельник не было валюты; а во вторник не было света; а в среду не было связи с Укртелекомом и все время приходилось ездить в ЦО это все в Днепре.А всем прихлебателям которые тут пишут ОДЫ УГБ предлагаю отдать наличные деньги людям которые ходят за своими депозитами как на работу;а себе забрать их депо и ходить потом уже самим в свой ЛЮБИМЫЙ банк.А нормальным людям пострадавшим от УГБ я ЖЕЛАЮ благопалучно забрать свои депо и не ДАЙ БОГ что бы не ввели ВА! Всем Удачи и по возможности берегите нервы!!!
-
Ruslan2453
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 211 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 30 кві, 2009 18:37
Я свої гроші видер ше місяць тому, але неприємний осадок досі залишився.
-
Karabas Barabas
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 03 тра, 2009 15:59
Karabas Barabas написав: Я свої гроші видер ше місяць тому, але неприємний осадок досі залишився, тому якшо треба буде *г**** камінням закидати або спалити нахєр (такі работніки нам не потрібні) то з почуттям виконаного обовязку це зроблю...
А как вы свои деньги выдрали? Можете поделиться?
-
LV
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 03 тра, 2009 21:21
А как вы свои деньги выдрали? Можете поделиться?
То вже історія давня.... Тоді ще можна було заднім числом закрити картковий рахунок і зняти кошти без розширення ліміту. А пізніше, десь через тиждень як встановили ліміти, почали розказувати шо закриття картрахунку може бути на протязі 60 днів. До того вони ще притримувались частково угоди в якій писало що закривається карковий рахунок і видається залишок коштів на протязі 2-х днів. Але з часом гади вдосконали схему обдурювання людей і видумали нові розпорядження...
-
Karabas Barabas
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 03 тра, 2009 21:24
Прийшлось добре діставати і мордувати керовника Г-банку щоб гроші в касі таки знайшлися і для мене, а не тільки для його знайомих...
-
Karabas Barabas
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 04 тра, 2009 12:13
Karabas Barabas написав:Прийшлось добре діставати і мордувати керовника Г-банку щоб гроші в касі таки знайшлися і для мене, а не тільки для його знайомих...
Это вы, что председателя правления доставали и мордовали?
-
LV
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 04 тра, 2009 13:38
LV написав:Karabas Barabas написав:Прийшлось добре діставати і мордувати керовника *г**** щоб гроші в касі таки знайшлися і для мене, а не тільки для його знайомих...
Это вы, что председателя правления доставали и мордовали?
 Керівника тої філії в яку клав гроші на депозит, той який обіцяв шо в них буде все добре аж до кінця світу. Прийшлось заставляти *г**** виконувати свої обіцянки...
-
Karabas Barabas
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 05 тра, 2009 10:35
Вот сообщение в личку:
limonchik написав:Здравствуйте! Настоящим письмом хочу Вам сообщить, что администратор УГБ хочет рассчитаться в полном объеме с активными деятелями форума. Для этого Вам надо прислать мне в личку Ваш номер договора и номер отделения. Если это письмо у Вас вызывает недоверия, тогда ничего мне не отвечайте и не комментируйте. С уважением, limonchik
Вот пост администрации УГБ, и остальные посты limonchika тоже мало соотносятся с сообщениями от работников УГБ, например вот ответ работников: УГБ написав:Шановний limonchik!
Від імені банку ми неодноразово звертались до Вас, як до клієнта банку, із проханням надати детальну інформацію про депозитний вклад. розміщений у нашому банку з метою вирішення Вашого питання, проте Ви вперто відмовляєтесь нададати необхідну інформацію, і це змушує нас вважати, що Ви не є клієнтом банку, а займаєтесь виключно формуванням панічних настроїв.
З повагою, УГБ
Уважаемые, участник форума limonchik собирает инфу о вкладах и где они находятся, будьте внимательны, и не ведитесь на подобные предложения, к работникам УГБ этот фрукт не имеет никакого отношения.
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 05 тра, 2009 11:03
Вот если бы с утра и после праздников банкоматы были НЕ ПУСТЫЕ....
-
Rentiere
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 05 тра, 2009 11:18
У моей мамы заканчивается депозит в УГБ (5тыс дол.). Проливать не будем.
В договоре не указано карточного счета на который будут перечислены деньги.
Вопрос. Как банк будет отдавать депозит в сложившейся ситуации?
-
yarchiksan
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
|