Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
diplomnet написав:да просто уже принял грам 100 вискаря и отдыхаю . да заметте вискарь купленый за проценты от Дельта банка с настуапющи всех ВАС! мои любимые...
diplomnet написав:да просто уже принял грам 100 вискаря и отдыхаю . да заметте вискарь купленый за проценты от Дельта банка с настуапющи всех ВАС! мои любимые...
мои любимые... це ви про проценти?
Нет, про всех нас. Проценты это так, пыль...
какие проценты, он талдычит про удвоение суммы каждые 4 года, значит вклады с капитализацией.
Delta official закінчилась картка Віза ОК1. Економіст порадив написати заяву на виготовлення додаткової картки Віза за 15 грн. Сьогодні її написав. Можете прослідкувати щоб мені виготовили саме Візу а на МС?
KIM30 написав:Delta official закінчилась картка Віза ОК1. Економіст порадив написати заяву на виготовлення додаткової картки Віза за 15 грн. Сьогодні її написав. Можете прослідкувати щоб мені виготовили саме Візу а на МС?