Delta official
c 5.01.15 банк начнет отдавать депозиты, как обещал Лгун?
ДА или НЕТ?
|
|
![]() Фуух... Тільки що повернулися на ОК1 останні 500 грн, заблоковані коханим ДБ в банкоматі Діамантбанку 16.12.2014. І тут же зафуричили на картку Привату. ВСЕ. ФІНІШ!
Хероїчна епопея по витягуванню ~4к у.о. з коханого Дельтабанку, що стартувала з 01 грудня 2014 року, завершена! Тож від щирого серця кажу "Дельта банк, АРІВЕДЕРЧІ!". Любві, радості, процвітання, але будь-ласка, вже без мене ![]() Вистачить з мене втраченого сну, нервів, здоров"я та часу, вбитого у довжелезних чергах, щоб просто поміняти свою ж валюту на гривню і закинути на ОК. Втрати-10%, але для того мізки і є, щоб відбити їх за місяць. Тепер можна відпочити від того дебілізму... і може, з часом, допомогти родичам, які теж слєгка застрягли в цьому чудовому гівнобанку ![]() Тільки от пєчально, що щоденний ліміт на безнальний вивід коштів для мене тепер 1500 грн, а не 9000 грн ![]() ![]() Re: ДельтаВсех с наступающими! И помните, что не в деньгах счастье. А кто не помнит, главное чтобы успел понять ) Любите близких и не забывайте говорить им об этом почаще. Адиос.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|