bogdanbor написав:ну вот кагбэ заплатил 13 usd c Гривневой карты, сняли по 20,56 !!!! это писец товарищи, у привата 19 с копейками, вы там немного перекурили или как?
А вы сначала читайте правила Михи)) Все более менее адекватно сняли. А то сначала голову в петлю, а потом возмущаетесь
БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ написав:Шановний клієнт! При розрахунках ..... спочатку здійснюється блокування коштів на Рахунку за курсом МПС MasterCard + 30% від курсу МПС до заблокованої суми, після чого відбувається списання коштів з Рахунку за комерційним курсом Банку Михайлівський. Курс МПС MasterCard Ви можете переглянути тут: https://www.mastercard.com/global/currencyconversion/ Комерційний курс Банку Ви можете дізнатися за телефоном Контакт-Центру Банку Михайлівський 0 800 30-40-40 (дзвінок по Україні безкоштовний). Також зазначаємо, що згідно з п. 17 Тарифів по продукту «Картка Вболівальника» передбачена комісія за конвертацію валюти в розмірі 1% від суми операції.....
V2 написав:Шановне товариство! Чи вдавалось комусь відключити страховку по "Візі Платінум Кешбек", чи це фантастика? В іншому випадку зі страховкою грейс виходить до 30-ти днів
Она не отключается, реальный грейс 30
Смс відключається. Страховка 50 гр. (1.5%) від 1000гр,треба занести на рахунок. Але 10%, правда цільові , ешбек. Все одне ми в плюсі.
leonton я прошу прощения, а где этот загадочный комерційний курс узнать на сайте? или мих как укрсиб до средины декабря прятал его как самую страшную тайну
bogdanbor написав:leonton я прошу прощения, а где этот загадочный комерційний курс узнать на сайте? или мих как укрсиб до средины декабря прятал его как самую страшную тайну
Комерційний курс Банку Ви можете дізнатися за телефоном Контакт-Центру Банку Михайлівський 0 800 30-40-40 (дзвінок по Україні безкоштовний).
bogdanbor написав:leonton я прошу прощения, а где этот загадочный комерційний курс узнать на сайте? или мих как укрсиб до средины декабря прятал его как самую страшную тайну