500*9 - больше не нужно было
|
|
![]() Re: ДельтаДельта платежи идут стабильно, без сбоев - на ПУМБ и Приват, и там и там Виза... так что у кого какие-то проблемы - это частный случай, а не ситемный...
![]() Re: ДельтаПочинаючи зі вчора через ОК1 родичів вже не вдається виводити по 500 грн.- мабуть зробили ліміт на 'вихідні' картки, максимум 500 грн. на одну картку і все. Дзвінок на гарячу лінію нічого не дав, все працює в 'штатному режимі. Спробуйте завтра'
![]() ![]() С Дельта-VISA на Master Card СбераВчера и сегодня несколько попыток с помощью ДП перевести небольшую сумму с ОК1 VISA на Master Card Ощадбанка закончились фиаско (в истории - сумма "забракована"). С дельтовской VISA перевод на невизовскую карту другого банка Дельта платежом возможен? Или процессинговый гаплык...
![]() Re: ДельтаШановна DO, проясніть, будь ласка, як можна отримати виписку (чи якийсь інший документ), де було б вказано суму отриманих процентних доходів і сплачених податків (потрібно для податкової декларації)? Чи є якийсь стандартний інструмент для замовлення?
Дякую. ![]() Шановний Pavlentiy,
замовити отримання виписки за Вашим рахунком є можливість дзвінком у Контакт-Центр Банку.
![]() Виписка для податковоїDelta official, дякую за відповідь. Є спеціальний стандартизований формат подібних виписок, чи я маю уточняти, що саме мені потрібно?
Востаннє редагувалось Pavlentiy в Сер 07 січ, 2015 13:19, всього редагувалось 2 разів.
![]() Delta official, просто мені б не хотілося отримувати звичайні виписки по всім моїм рахункам, потім якось зводити усе. Хотілося б отримати один документ (із загальними сумами доходів та сплачених податків по всіх моїх договорах і рахунках), на основі якого просто заповнити декларацію.
До речі, це платна послуга?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|