Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
V2 написав:rufius Проїхали! Для подяки є відповідна позначка - +1
Дякую, але ж вибачте, спочатку вы щось написали, що, чесно кажучи, не вiдповiдає дiйсностi, потiм одразу видалили повiдомлення, и зараз натякаете на +1 "лайк" ---- i ви це называете "гарною порадою"?
У мене були такi лонгацii того року, i дати вкладiв змiнилися ровно на 3 днi,
rufius написав:
V2 написав:По пам'яті такого лонгування -3 дні Вам дається на те, щоб забрати вклад. Якщо не забираєте, датою пролонгації є 1-ий, а не 3-ій день.
Якщо дiйсно так, то це дуже добре, дякую V2.
Дивiться, бачете +3 днi до кожноi дати такого лонгування:
Отож, не треба дезiнформувати, але ж задля вашого просвiтлення i враховуючи що Ісус сказав навчати та пробачати, я вам тисну +1 и буде у вас бiльше 202 "лайкiв".
Шановний rufius! 1. Така моя реакція на Ваше повідомлення викликана тим, що представник Привата дав Вам консультацію, а Ви замість подякувати ще й дорікнули, що відповідати необхідно тільки російською. 2. Видалив повідомлення, оскільки 2-ий день Великого свята, тому, погоджуюсь, не варто нагнітати, а необхідно шукати порозуміння. 3. Те, що написав, не просто відповідає дійсності, але перевірено особисто на практиці. Особливість в тому, що річний вклад у Привата - це 366 днів, отримати його можна на наступний, тобто 367 день. Ось і маєте +2 дні до року
подскажите, пжс, как узнать какую сумму нужно платить по универсальной карте до 25 января, чтобы льготный период продолжался... где она высвечивается, а то счас есть только траты за январь
cellar написав:можно получить гривневую карточку приватбанка но только визу? в гривнах есть только универсалка мастеркард.
Додаткові з індивідуальним дизайном - завжди візи, Інтернет-карти - завжди візи. В усіх інших випадках необхідно запитувати у відділення, які у них є в наявності - буває по різному.
Mangust Уні, КДВ. Лише з Інтернет-карти тепер не можна Але враховуючи осінню історію з комісіями я відкривав через кеш, бо немає гарантії, що та мара не повернеться.