Кредобанк (2005 - 2021)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 1213141516 ... 281>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Кредобанк (2005 - 2021) 3 5 171
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
26%
45
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
12%
21
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
16%
27
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
25%
42
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
21%
36
Всього голосів : 171
Повідомлення Додано: Пон 27 кві, 2009 10:15

Тут логіка проста: радість, якщо у сусіда ще гірше.
:?
banknote

Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2009 02:39

C мая месяца упали проценты по депозитам.
pfauter

Подякував: 112 раз.
Подякували: 20 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2009 09:14

pfauter написав:C мая месяца упали проценты по депозитам.

Керівництво банку аргументує це тим, що Кредобанк - надійний банк, тому нема сенсу заманювати клієнтів високими відсотками. Крім того, все ще сподіваються отримати 1 ярд гривень від ПКО. До речі, питання до керівництва банку: що там чути про збільшення статутного фонду? На якому етапі знаходиться процедура? Чи буде завершена? Адже згідно інформації НБУ: балансовий капітал банку 73 млн. грн, а резервів не більше 200 млн. грн.
banknote

Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2009 09:25

banknote написав:все ще сподіваються отримати 1 ярд гривень від ПКО.

А хіба ще не отримали?
24 квітня 2009 року у м.Львові відбулися чергові Загальні збори акціонерів ВАТ «КРЕДОБАНК».
На зборах акціонери КРЕДОБАНКу затвердили результати розміщення акцій додаткової емісії на суму в 1 мільярд 24 мільйони 100 тисяч гривень та звіту про його результати, а також внесли відповідні зміни та доповнення до статуту банку. В результаті додаткової емісії акцій статутний фонд КРЕДОБАНКу зріс майже втричі – до 1 551 млн.гривень.

:shock:
Free_man

Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2009 12:48

Кошти в рамках додаткової емісії на 1 млрд.24 млн. гривень то отримали, але це ж ще не все. Все ж таки в Україні живемо, а тут головне - "папір". Як кажуть "без бумажки - ти букашка".
Тому тепер Кредо з великою ймовірністю займається реєстрацією вже отриманих коштів - і в ДКЦПФР, і в НБУ, а також реєстрацією змін до статуту (в частині збільшення статутного капіталу). От уявіть - деякі банки за свою історію раз 20 проводили емісії і кожного разу треба було міняти статут.
І лише коли всі складові процесу Кредобанк пройде і НБУ зареєструє зміни до Статуту, лише тоді цей мільярд можна буде показати у фінансовій звітності на рахунку 5000 (п) як "Зареєстрований статутний капітал банку". З досвіду роботи на ринку цінних паперів цей період триває від 1 до З місяців залежно від "лобістських здібностей" емітента. До цього часу у звітності цей мільярд ховається чи то у коштах банків. чи то у інших пасивах.
Але на дотримання економ. нормативів НБУ цей "триваючий" процес не впливає, бо на початку цього року НБУ дозволив при обчисленні регулятивного капіталу враховувати суму сплаченого, але ще не зареєстрованого капіталу. А це якраз такий випадок, тому Кредобанкпо нормативах перед НБУ "чистий".
А для клієнтів, на мій погляд, головне, що гроші реально в банку є і всі платежі проводяться "день у день", а на якому рахунку вони місяць-другий пообліковуються - то вже нехай банківських бухгалтерів голова болить.
lir

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 тра, 2009 04:32

Re: Какой это банк?

eromeo написав:
til написав:Шановний Farr! Здесь форум о банках, а не сайт бабок-гадалок. Не надо мне гадать поменяю я работу или нет!
Уж не вы ли меня увольнять будете? Вы даже читать не можете!
У меня написано:
..."Я не совсем доверяю официальной информации т. к. я свидетель подтасовки данных для внешнего аудита"....
Вы же делаете сногсшибательный вывод:
..."Ви самі пишете, що брали участь в оборудках для зовнішнього аудиту - як Ви тоді можете судите про фінасовий стан будь-якого банку?"...
Вы, простите, каким местом читаете?
"Человек на должности" помогает всегда. Проверено не один раз.
Многие "многорекламируемые" банки сейчас на плаву. Я не понимаю, почему вы делаете вывод о том,что если банк рекламируется "много", то скоро у него будут трудности.
Может быть поэтому вы постоянно рекламируете Кредобанк?
Кстати, поздравляю с убытком за 1квартал 2009 в размере 19,136 млн.грн..
По- поводу высоких % ставок Кредобанк также отличался высокими % ставками по депозитам. Однако, до сих пор портит нервы клиентам.
Я как специалист ..."середньої ланки"...сожалею о том, что не могу назвать конкретные имена специалистов Кредобанка и назвать конкретные филиалы.
OKTar не сможет оторвать всем менеджерам как высшего так и среднего звена головы.
Если сравнить "Приват" и Кредобанк, то у последнего не только морда в пуху.
Меня удивил ответ по поводу невозврата депозита в Укргазбанке. Если вкладчик -не специалист прочитает депоз. договор и поймет его, он все равно не сможет бороться за возврат депозита, т.к. не знает Инструкций банка.
Простой пример: ни в одном депозитном договоре не указано, что банк имеет право не возвращать закончившийся депозит. НБУ конкретно указывает, что необходимо действовать согласно договору. Но даже если бы такой пункт и был в договоре, он бы противоречил законам.
Я повторяю, это грубый пример без ссылок на пункты и законы.
А что на форуме? kr1810bm86 пожаловался на невозврат депозита, который давно закончился. И это банки, которым НБУ дал лицензию на осуществление банковской деятельности! Сначала дал, а сейчас НБУ отписывается - имеете проблемы идите в суд.
Я kr1810bm86 прекрасно понимаю, когда тебе не отдают кровные хочется гранату в банк швырнуть.
А ему ответили что у него истерия и послали к прокурору. Супер!
Прям как на островах Юмба-Тумба где много обезъян и никаких законов.
Лично я советую посетить kr1810bm86 такие сайты как Liga. и др. Там много практических советов и ссылок на законы. С банком общаться только в письменной форме, записывать фамилии, не хотят принимать и заверять заявление, отправлять по почте с описью и т.д. Параллельно нужно идти в суд, к прокурору... Действовать по всем направлениям. Если идти только в суд, это займет много времени. А банки только этого и ждут.
Кстати, на других ветках здесь на форуме также есть люди, дающие умные советы.

[/i]

я не понял этот пост. Знаки препинания в студию!
:lol:

Давно меня здесь не было, итак объясняю:

Есть на сайте люди такие как Farr, как я понимаю работники Кредобанка. которые занимаются рекламой этого банка. Но это еще полбеды.
Основная проблема в том, что если с ними общаешься культурно, не обижая их, они тебя пытаются подмять.

Мною написано-цитирую еще раз:
Я не совсем доверяю официальной информации т. к. я свидетель подтасовки данных для внешнего аудита

Farr мне отвечает
Ви самі пишете, що брали участь в оборудках для зовнішнього аудиту - як Ви тоді можете судите про фінасовий стан будь-якого банку?Farr смешивает понятия быть свидетелем и брати участь. Или же Farr просто не умеет читать.

И Farr еще набирается наглости мне писать о том, что я скоро потеряю работу из-за того что подтасовываю факты для внешнего аудита.

Мною был высказат совет вкладывать деньги в банки где есть "знакомые на должности". Это совет проверенный жизнью. Мы все тут не дети и понимаем, что в Украине это нормально.

Далее, Farr утверждает, что банки, которые себя много рекламируют, долго не живут. Да были случаи и не один когда банк рекламирует себя и свои услуги а затем лопается. Но когда нормальный банк расширяет свою кредитную базу он что должен сидеть без рекламы и ждать когда к нему придут клиетны? Конечно банк должен рекламироваться!

Кредобанк имеет убыток за 1квартал 2009 в размере 19,136 млн.грн.-Тут все понятно.

За свою историю Кредобанк также имел повышенные процентые ставки, но до сих пор барахтается в банковской системе Украины. Farr же утверждает, что ставки повышает банк когда умирает.

OKTar пишет 09.04.09:
відповідальному працівнику голову відірвуть, як мінімум.
Народная мудрость гласит: Рыба гниет с головы.
Комментарии излишни.

Моя основная мысль - работники высшего и среднего звена Кредобанка -слабые. Дополнительные эмиссии, деньги - это все хорошо. Но нужно мозги иметь как этим распорядиться. Не обижайтесь, лучше сделайте что-нибудь. А то вас опять кому-нибудь продадут.

Farr писал, что у Привата морда в пушку.
Мой ответ: Приват не святой. Но работники Кредобанка также замечены в махинациях. Например, при выдаче кредита по знакомству берут % -ик налом себе в карман. Что в пурвый раз слышите, шановний Farr? Спросите клиентов.

Далее kr1810bm86 пишет, что ему не возвратили закончившийся депозит. Я понимаю его эмоциональное состояние.
Человек пришел на сайт за помощью.
А его OKTar 11.04.09 послал:
в суд, прокуратуру і т.д.

Так нельзя. Конечно нужно идти в суд. Но до суда нужно путем переписки или переговоров с банком используя пункты Законов востребовать свой вклад.
Форумчане, работники банков должны помогать в таких ситуациях конкретно.

Я думаю, моя попытка пояснить вышенаписанное мною удалась. Если есть непонятные моменты, отвечу обязательно, как будет время. Но только без угроз в мой адрес потерять работу и т.п.
til

Повідомлення Додано: Сер 13 тра, 2009 10:10

До виборів Кредобанк доживе - це видно.
Але хто буде лоббіювати інтереси ПКО в Україні після зміни президента і можливого розриву так званої україно-польської дружби, започаткованої Ющенком і його колегою? Адже ви помітили, що найінтенсивніше Кредобанк розвивавя саме в 2005-2008 (І півріччя) роках.
banknote

Повідомлення Додано: Сер 13 тра, 2009 10:32

banknote написав:До виборів Кредобанк доживе - це видно.
Але хто буде лоббіювати інтереси ПКО в Україні після зміни президента і можливого розриву так званої україно-польської дружби, започаткованої Ющенко і його колегою? Адже ви помітили, що найінтенсивніше Кредобанк розвивавя саме в 2005-2008 (І півріччя) роках.

Уточнение немного не по теме: президент Квасьневский задолго до президентства Ющенко вполне мило дружил с президентом Кучмой, так что вы зря про "започатковану Ющенком" дружбу. Думаю, интенсивность развития связана с всобщим бумом развития иностранных банков в Украине, который пошел в этих годах.
olenakor

Повідомлення Додано: Сер 13 тра, 2009 10:46

olenakor написав:
banknote написав:До виборів Кредобанк доживе - це видно.
Але хто буде лоббіювати інтереси ПКО в Україні після зміни президента?

Думаю, интенсивность развития связана с всобщим бумом развития иностранных банков в Украине, который пошел в этих годах.

Можливо і це теж мало місце, але зі слів працівників банку до 2004 року влада буквально ставила палки в колеса, а після зміни президента відносини з контрольно-ревізуючими та правоохоронними органами нормалізувались.
Лоббіювання інтересів в нацбанку дуже важливе для крупного банку. Приват - чемпіон з лоббіювання і таки чогось досяг.
banknote

Повідомлення Додано: Сер 13 тра, 2009 10:59

Re: Какой это банк?

til написав: Мною написано-цитирую еще раз:
Я не совсем доверяю официальной информации т. к. я свидетель подтасовки данных для внешнего аудита

Ви свідок маніпуляцій даними для зовнішнього аудиту по Кредобанку чи іншому банку?
banknote

#<1 ... 1213141516 ... 281>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє