Greenforest написав:Comando там даже 2% получилось, ибо по пути еще 2,45 слямзили. это я как пробу. а как по другому, если знаете пож в личку мельканите
у мене є ВІЗИ - тому трохи простіше. Ну як мінімум - скачайте мобільний додаток - там комісія стала 5 грн, а на сайті 5грн + 0.5% здається.
Здравствуйте. Хтось може підказати, чи можна отримати карту ОК1 (Visa) в Дельті? Якщо ОК1 тільки мастеркард, то яку карту можете порадити для виводу грошей з цього банку? Я так розумію, що усі інші способи виводу грошей з цього банку вже прикриті(((
Delta official Дельта...а функционал погашения кредита на сайте банка работает? Хочу вам денюжку по просьбе вашего донецкого кредитчика забросить со своей карты...а функционал не хочет денюжку кушать...мол произошла непредвиденная ошибка... Спасибо!
Шановний Telamon, дозвольте звернути Вашу увагу на пакет послуг Delta Gold - це набір інструментів для розрахунків, заощаджень та управління своїми запитами в різних сферах життя. Крім карти преміального класу Visa Gold, по якій передбачена можливість здійснювати операції в торгово-сервісній мережі на суму до 30 000 грн. на місяць, а також встановлювати ліміт для оплати в мережі Інтернет до 1 500 грн. на добу, пакет послуг Delta Gold дає доступ до ряду додаткових сервісів: - Окремий центр підтримки клієнтів 24/7; - Персональне обслуговування у відділеннях; - Професійний консьєрж-сервіс; - Страхування подорожуючих за кордон. Детальна інформація про Delta Gold доступна до ознайомлення на сайті Банку: http://deltabank.com.ua/ru/personal/deb ... deltaclub/.